Stošić prokomentirao glasine oko UFC debija i Cro Copov nastup u Bellatoru: “Mirko je spremniji od Nelsona i Fedora zajedno”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.03.2018 13:59h Autor:

Mirko Filipović i Darko Stošić

Darko Stošić stavio je još sredinom prošlog prosinca potpis na ugovor s najjačom svjetskom MMA promocijom, a pritom se odlučio i na promjenu kategorije pa bi ga tako na najvišoj pozornici trebali gledati kao poluteškaša. Ono što Darko čak ni tri mjeseca kasnije ne zna su konkretne informacije oko njegovog prvog nastupa za UFC…

U razgovoru za HotSport portal, Stošić se tako osvrnuo na sve učestalije glasine prema kojima bi svoj dugoiščekivani debi trebao imati 9. lipnja kada se u Chicagu održava UFC 225, inače event za koji je već potvrđen teškaški okršaj Alistaira Overeema i Curtisa Blaydesa.

“Ja sam najviše želio da to bude u Chicagu, baš zbog toga smo to i maksimalno forsirali, ali džaba ako oni to ne odluče, sve je na njima. Podrška bi sigurno bila fenomenalna, ja jedva čekam da do toga dođe”, objasnio je Stošić glasine, ali i svoje želje za prvi nastup u oktogonu.

Talentirani srpski borac u istom razgovoru komentira i nadolazeći revanš Mirka Filipovića i Roya Nelsona koji bismo trebali gledati na Bellator 200 priredbi u svibnju ove godine. Stošić je bio idealna osoba za ovu temu jer je poznato kako je već duže vrijeme učestali gost u Cro Copovoj dvorani na Borčecu.

“Sigurno je da će Mirko ‘proći’ kroz sve njih tamo, jer u njegovim godinama nitko nije spremniji, non-stop trenira, pravi je vojnik i sigurno je spremniji i od Nelsona, a i od Fedora zajedno. Mirko je za razliku od svih njih ostao na vrhunskom nivou”, zaključio je Stošić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI