Stojnić traži 50 tisuća eura za meč u FFC-u, Spahović mu poručio "da bude muško"

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.10.2015 09:46h Autor:

Denis Stojnić vs. Tomo Spahović

Hoće li doći do meča desetljeća kako su bosanskohercegovački mediji nazvali eventualni dvoboj Denisa Stojnića i Tomislava Spahovića u FFC ringu? Vjerojatno neće nakon što je Stojnić jučer otkrio karte.

Prema poruci koja se pojavila na Facebooku, a koja navodno stiže iz Golden Gloryja, tima Denisa Stojnića, ovaj bivši UFC-ovac bi za meč protiv Tomislava Spahovića tražio nevjerojatnih 50 tisuća eura. Enormni iznos kakav dobivaju tek najbolji borci svijeta opravdava "velikim interesom koji bi ovaj meč donio, ali i rezultatima koje  ima nakon otkaza u UFC-u.

"Osam uzastopnih pobjeda i jedan No Contest. Dvije pobjede je ubilježio u 2015. protiv bivšeg UFC prvaka Ricca Rodrigueza i legendarnog K-1 borca Mighty Moa", stoji u poruci u kojoj se dodaje i da misle kako je 50 tisuća eura zapravo "bagatela".

"Mislimo da je ova cijena pristupačna i čekamo odgovor od FFC-a da nam se javi i nadamo se pozitivnom odgovoru. Mišljenja smo da će i organizator zaraditi na prodaji ulaznica, marketinga i prodajom prava jednoj od regionalnih stranih TV kuća."

Ukoliko bi do meča došlo, Stojnić je spreman u lipnju 2016. jer u siječnju već ima zakazan dvoboj.

Spahović: Denise, budi muško, prihati borbu, a ja ti dajem i svoj honorar

Nakon što je Stojnićeva poruka osvanula na društvenim mrežama, oglasio se i Tomislav Spahović koji se na sve – nasmijao.

"Je li ovo moguće? Denis traži 50 tisuća eura da se bori sa mnom na FFC-u? Pa tko je tu lud? A druga stvar…treba mu sedam mjeseci da se spremi za borbu sa mnom. Naravno da ga FFC neće toliko platiti pa je to vjerojatno rekao namjerno da bi ga se odbilo zato što je svjestan da ga toliko ne mogu platiti, a toliko niti ne vrijedi", napisao je na službenom Facebooku Spahović i dodao:

"Ovo je presmiješno. Opalio je cijenu koja je nerealna jer tako zna da do brobe neće doći. Njegov stav je ja sam borbu prihvatio, ali me oni ne mogu platiti."

FFC "contender" u poluteškoj kategoriji je spreman već sutra ući uring.

"Ja sam spreman već sutra boriti se s Denisom. Uvijek sam u treningu i uvijek sam u formi. Tko bi dočekao 6. mjesec sljedeće godine? Naravno, borba se može održati tek uz realnu cijenu koju mu FFC može ponuditi. Da borba slučajno ne bi propala, evo ja prilažem i svoj dio honorara Denisu, borit ću se besplatno. Niti jedna europska promocija, čak niti u SAD-u, ne bi mogla dati toliko novca. To je presmiješno", dodao je Spahović i zaključio:

"Denise, ja sam svoje rekao. Molim FFC-a da mu da realnu ponudu, a ti Denise budi muško i prihvati je. Pokaži što znaš. Barem tebi novac nije problem, dobro si situiran i pusti puste priče. Ili reci neću se boriti i to je onda završena priča. Ja sam spreman već sutra. Toliko od mene."

Spahović je prilično čisto bacio rukavicu u lice bivšem UFC-ovcu. Spreman je boriti se besplatno, dati svoj dio honorara Stojniću, želi se boriti protiv znatno težeg protivnika u njegovoj kategoriji i svejedno mu je kada će se meč održati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI