Stojnić: Samo Cro Cop i dragi Bog znaju uzima li steroide (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.01.2013 09:35h Autor:

Stojnić i Overeem

Riječi Denisa Stojnića u kojima praktički proziva Mirka Filipovića za doping prilično su vruća tema ovih dana, potvrđuje to i najnovija anketa Fight Sitea koja je u nepuna 24 sata zabilježila preko tisuću glasova, a Denis je odlučio malo detaljnije objasniti cijelu priču, ovog puta putem video intervjua.

Stojnić je određene medije optužio za senzacionalizam, odnosno da su izmijenili njegove riječi i to formirali kao njegovu izjavu da je uvjeren kako je najbolji hrvatski borac tijekom nekih od svojih najvećih uspjeha u Japanu konzumirao ilegalne supstance. "Ja mogu za sebe reći da sam čist, ja za njega ne mogu biti siguran, kako bih ja to mogao znati. To znaju samo Filipović i dragi Bog, ja za nikoga to ne mogu tvrditi. Neki mediji su drukčije prenijeli moj odgovor, ali ja za njega ne mogu ništa reći po tom pitanju. Ne znam ni što on doručkuje ili ruča, a kamoli uzima li steroide", rekao je Denis.

"Ja nisam Mirka nikad izazvao, njegov menadžer je mene kontaktirao, ipak je on najbolji borac na ovom području. Ja vjerujem da bih pobijedio u našem meču, takav je sport, ne bih ni ulazio u borbu da ne vjerujem u sebe", izjavio je Denis u video u intervjuu za portal borba.ba te se ispričao ukoliko je ikoga svojim izjavama uvrijedio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI