Stojnić pravda prekid protiv Rodrigueza: Riccu sam objasnio UFC pravila (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.06.2015 11:58h Autor:

Screenshot

U subotu je u sarajevskoj Skenderiji pred nekoliko stotina gledatelja održan BFC2 event, a kao glavnu borbu večeri smo gledali revanš dva bivša UFC borca Denisa Stojnića i Ricca Rodrigueza. Slavio je Stojnić prekidom u drugoj rundi, no ponovno se Rodriguez bunio da je meč prekinut prerano te je uz proteste i gestikulacije nezadovoljstva napustio borilište. Nije na odmet spomenuti da je Stojnić ujedno i organizator čitave priredbe.

"UFC pravila, objasnio sam Riccu. Ako ne radi, ako je pasivan, se prekida. Prošli put smo imali problem glede toga, a tri puta me laktom udario u potiljak. Hvala vam što ste došli ovdje. Spreman sam ako hoće ponovno, nije problem, ali gospodin više neće. Priznao je. Čim ne radi borac u UFC-u, prekida se", objasnio je Denis Stojnić publici u Skenderiji zašto je prekinut meč na početku druge runde. U tom trenutku Ricco Rodriguez je nezadovoljan izlazio iz dvorane.

Dvojac je proveo nekoliko minuta u raspravi na sredini kaveza prije nego što je sudac dignuo ruku Stojniću. "Suave" očito nije bio zadovoljan što je sudac prekinuo meč i proglasio tehnički nokaut. DejaVu, rekli bi neki, meča od prije dvije godine u kojem je Stojnić slavio na gotovo identičan način. Tada je pod pritiskom javnosti ishod preinačen u "No Contest" te je dogovoren revanš. Ovaj put očito neće biti rasprave oko rezultata, ali repovi će se i dalje vući. Valja naglasaiti da je jedini pravi GNP udarac Stojnića prema Riccu nastupio nakon prekida. Kada je sudac već označio kraj meča, Stojnić je udario Amerikanca šakom u glavu i bacio ga na pod. To je u ozbiljnim organizacijama dovoljno za diskvalifikaciju…

"Za 15 dana sam u Švicarskoj. Imam meč protiv Mighty Moa u drugoj organizaciji, koju ja ne organiziram. Poslije toga, ako Bog da, UFC-u se nadam", dodao je Stojnić koji se i dalje nada da bi se mogao vratiti u elitnu promociju.

Je li meč prerano prekinut ili nije, prosudite sami!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI