Stojnić ponovno okrznuo Cro Copa

Vijesti iz regije 14.02.2013 21:04h Autor:

Denis Stojnić

Najbolji bosansko-hercegovački MMA borac Denis Stojnić otkrio je svoje planove za karijeru u bližoj budućnosti, a u svojoj najnovijoj izjavi još je jednom odlučio "okrznuti" Mirka Filipovića, kojeg je nedavno navodno optužio da je bio na dopingu, ali je kasnije demantirao da je to ikad rekao.

Denis je već nekoliko tjedana u Nizozemskoj gdje trenira za nadolazeće mečeve, a njegovi idući protivnici trebali bi biti Carter Williams, a zatim i Jeff Monson.

"Uskoro imam meč protiv Williamsa po K-1 pravilima, a nakon toga bih se trebao na priredbi Dreama boriti protiv Monsona", potvrdio je Stojnić.

"Koliko sam spreman najbolje znaju Zimmerman, Kharitonov, Schilt i moje ostale kolege s kojima spariram. Od njih sam dobio samo pohvale i svi vjeruju da me ove godine neće moći nitko poraziti."

"Što se tiče Mirka, žao mi je što s njim neću raditi meč, a toliko sam bio zagrijan da se nađemo u ringu licem u lice i da ga pobijedim. No, što je tu je, morat ću poštovati njegovu odluku o tome da se ne želi boriti protiv mene. Jedino mi nije jasno zašto on šuti cijelo vrijeme, zašto se ne oglasi. Valjda je toliko dužan svojim fanovima koji ga podržavaju cijelu karijeru", poručio je Denis iz Nizozemske.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI