Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stojnić otkrio zašto ne želi meč protiv Peraka! | Fight Site

Stojnić otkrio zašto ne želi meč protiv Peraka!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.04.2013 22:17h Autor:

Denis Stojnić

Jedan od najboljih MMA boraca u regiji i bivši član UFC-a, Denis Stojnić, progovorio je o daljnjim planovima u svojoj karijeri, a oni uključuju i nastup na eventima Final Fight Championship borilačke organizacije.

Trenutno se očekuje vijest tko bi trebao biti njegov protivnik na FFC-u 4 u Zadru početkom svibnja, mnogi su se nadali da će se boriti protiv Mare Peraka, ali od tog susreta ovom prilikom očito ipak ništa.

Stojnić već neko vrijeme najavljuje svoj povratak u najbolju MMA organizaciju na svijetu. "Ako želim ponovno imati borbu u UFC-u moram pobijediti Mustafu al Turka, Andrea Arlovskog “The Pit Bulla”, Jeffa Monsona ili Mirka Filipovića. Od borbe s Cro Copom definitivno ništa nema. On je tako odlučio i to je za mene završena priča. Tako su ostala trojica boraca preko kojih se mogu vratiti u najbolju svjetsku organizaciju", rekao je Denis.

"U stalnom sam kontaktu s Orsatom Zovkom. On zna koje protivnike želim protiv sebe i sada je do
njega. Stvarno se ne želim boriti protiv nekih koji mi nisu dorasli. Želim samo borbu koja će me približiti povratku u UFC. Ništa drugo me ne zanima. Ako netko od kolega iz regije se želi boriti protiv mene, to će moći napraviti samo ako se kojim slučajem nađemo u UFC-u", poručio je Stojnić.

Čini se da je na pomolu i promjena kluba, bosansko-hercegovački borac trebao bi napustiti Golden Glory i karijeru nastaviti kao član etabliranog Mike's Gyma. "Blizu sam odlaska iz Golden Gloryja. Dobio sam poziv da pređem u Mike's Gym u kojem sada treniraju moje kolege Alistair Overeem, Gokhan Saki, Melvin Manhoef i Badr Hari. To su definitivno borci s kojim želim sparirati i trenirati. U Golden Gloryju sam dosta napredovao, ali sada je vrijeme da se rastanemo. Jedan od glavnih razloga je što s tim klubom UFC više nikako ne želi surađivati", otkrio je Stojnić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI