Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stojnić odgovorio Spahoviću: Ja njega neću odbiti kao što je Cro Cop mene | Fight Site

Stojnić odgovorio Spahoviću: Ja njega neću odbiti kao što je Cro Cop mene

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.10.2015 10:12h Autor:

Denis Stojnić

Denis Stojnić vrlo je brzo odgovorio Tomislavu Spahoviću, nakon što ga je ovaj prozvao u svojoj današnjoj objavi na Facebooku. Rekao je kako se spreman boriti protiv njega, ukoliko ga organizator dovoljno dobro plati. Također, spomenuo je i Mirka Filipovića, s kojim se unatoč svojoj velikoj želji nije uspio susresti.

Kao što smo ranije obavijestili, Tomislav Spahović borit će se protiv Marcina Prachnia za FFC titulu u poluteškoj kategoriji. On je o tome obavijestio u svom Facebook statusu, no također je spomenuo i Prachniovog trening partnera te svog sugrađanina Denisa Stojnića. Rekao je kako se želi boriti s njim, ukoliko bi došlo do ozljede poljskog borca, koji s Denisom trenira u Amsterdamu.

Bivšem članu UFC-a, koji se borio i protiv Caina Velasqueza, nije dugo trebalo da Spahoviću odgovori. Također je to odradio preko Facebooka, a reklo bi se po onome što je napisao, da je poruku vidio na našem portalu. Njegov status prenosimo u cijelosti.

"Drago mi je što redovno dobivam pažnju od hrvatskih medija, a to znači da me cijene kao borca i kao sportaša. Što se tiče prozivke mog sugrađanina Tome, meni nije problem sudjelovati u tom spektaklu i mislim kako bi cijelo Sarajevo voljelo vidjeti tu borbu. Zamolit ću njegovog organizatora da kontaktira mog menadžera te da dogovorimo datum i cijenu koju bih ja prihvatio. Ja njega sigurno neću odbiti, kao što je mene Cro Cop, koji je tražio ludu cijenu od 250.000 eura da bi se borio protiv mene. 

Mirko je za sada za mene prošlost, jer on se bori u najboljoj i najpriznatijoj organizaciji svijeta, UFC-u. Isto tako, cijenim njegovu cijenu koju je tražio, ja sam sportaš od glave do pete i dolazim iz sportske obitelji gdje poštujemo jedni druge i zakon. Tomo bi se protiv mene morao boriti u teškoj kategoriji, kao što je i izjavio. Ovaj meč bi mu puno pomogao oko napretka, a možda bi došao i do toga da postane UFC borac. Ipak sam ja imao meč protiv Caina Velasqueza, koji me nije uspio nokautirati, kao i najkrvaviji meč u povijesti, protiv Stefana Struvea. Ove godine sam savladao bivšeg UFC prvaka, Ricca Rodrigueza i legendarnog nokautera, Mighty Moa. Sada je na FFC-u da kontaktira mog menadžera i da dogovorimo tu borbu. Kad se to riješi, ja ću biti spreman."

Spahović je njegov status podijelio te obećao Stojniću kako će ga on nokautirati, kad već Velasquez nije te je rekao da mu se nije problem boriti u teškoj kategoriji. Usput je zamolio Orsata Zovka da organizira tu borbu te da se održi u Sarajevu, pošto i on vjeruje da je to meč koji cijelo Sarajevo želi vidjeti. Čak se spreman odreći i dijela svog honorara, da bi se uspjelo isplatiti Stojnića.

Nama se čini kako je nulta runde između ova dva Sarajevska borca tek započela.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI