Stojnić o 50 tisuća za meč sa Spahovićem: Cijena je prihvatljiva, u pitanju je moja reputacija!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.10.2015 16:58h Autor:

Denis Stojnić

Nakon što je Tomislav Spahović uoči svog meča za FFC titulu 20.11. u Rijeci prozvao bivšeg UFC-ovca Denisa Stojnića, timskog kolegu svog protivnika, iz Stojnićevog tima Golden Glory došla je poruka sa cijenom njihovog borca, 50 tisuća eura!

Stojnićev tim vrtoglavu cifru opravdava time što bi borba privukla veliki interes i mogla bi se dobro prodati, ali također navode i Stojnićeve dobre rezultate nakon UFC-a. Bivši UFC-ov borac podržava zahtjev svog tima i tvrdi da Spahović i FFC tu imaju puno više za dobiti nego što ima on.

"Moje mišljenje je da bih ja za taj meč tražio više novaca, jer se radi o regionalnom susretu, gdje je u pitanju moja reputacija u ovom sportu i mom gradu. Spahović može više da dobije u ovom meču, nego kada bih ja njega pobijedio. U slučaju da on pobijedi, a ne treba nikoga podcijeniti u borilačkom sportu kao što to ja nikad nisam radio, on bi mogao vrlo lako da dobije poziv od najvećih organizacija, pa čak možda i UFC-a. Tako da je ova cijena prihvatljiva, što je ponuđeno organizaciji FFC i koja će ovim mečom steći puno veću reputaciju nego što su je do sada imali", rekao je Stojnić.

Stojnić možda je bivši UFC-ov borac i borba sa Spahovićem bi se vjerojatno dobro prodala, ali 50 tisuća eura zarađuju samo najbolji svijetski borci u elitnim i bogatim promocijama poput UFC-a, a ako vas detaljnije zanima zašto Stojnić nije vrijedan ove ponude pročitajte OVDJE komentar FFC-ovog "match makera" Marka Petraka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI