Stojnić meč protiv Sancheza posvećuje ubijenom policajcu

Vijesti iz regije 16.10.2013 09:33h Autor:

Muslim i Stojnić

Najbolji bosansko-hercegovačku MMA borac Denis Stojnić završio je prvi dio priprema za meč protiv američkog UFC borca Eddieja Sancheza, koji će se održati u sarajevskom Domu mladih u subotu 9. studenog na turniru borilačkih sportova "Braća Kadić".

"Turnir "Braća Kadić" bit će pravi borilački spektakl. Pored mene, nastupit će i brat Dado, Damir i Bojan Mihajlović… Posjetitelji u Domu mladih moći će 9. studenog vidjeti mečeve u boksu, K-1 i MMA disciplini. Što se tiče mog protivnika, dobro sam proučio njegov način borbe i sa svojom ekipom u koju je uključen čitav niz stručnjaka napravio sam odličnu taktiku", kaže Stojnić.

Denis je odlučio borbu protiv Sancheza posvetiti Muhidinu Pivodiću, policajcu koji je 31. prosinca ubijen dok je osiguravao crkvu u Reljevu. "Strašno je to što se dogodilo. Nadam se da se to nikada više neće ponoviti. Ljude poput Muhidina nikada ne smijemo zaboraviti i trebamo sve napraviti da se to ne dogodi i nekome drugome", poručio Stojnić kojeg su podržali pripadnici MUP-a zbog ove geste.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI