Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stojnić: Ja sam čist, ali nisam siguran da bi Cro Cop prošao doping test! | Fight Site

Stojnić: Ja sam čist, ali nisam siguran da bi Cro Cop prošao doping test!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.01.2013 10:12h Autor:

Denis Stojnić

Bosansko-hercegovački mediji krajem 2012. godine raspisali su se o mogućnosti da se početkom ove godine u Sarajevu održi vrlo zanimljiva MMA borba između Mirka Filipovića i Denisa Stojnića.

Borba još uvijek nije potvrđena, no najbolji MMA borac nama susjedne države nada se da će do tog okršaja zaista i doći, a u tom slučaju on je uvjeren u svoju pobjedu.

"Ja odgovorno kažem da sam bolji i jači od Mirka, tek sam se vratio iz Nizozemske gdje treniram s najboljim borcima i članovima Golden Gloryja. Skinuo sam šest kilograma i nastavljam da treniram jako, a ako dođe do borbe Mirka ću pobijediti", rekao je Denis, a zatim našeg najboljeg borca praktički prozvao za doping.

"Što se tiče raznih priča koje kruže, ne želim ih ni komentirati. Ja sam čist jer čekam poziv i od UFC-a, a tamo se ne može proći kao u Japanu. Za Mirka nisam siguran da je čist jer u UFC-u je gubio borbe, tamo gdje moraš biti čist", dodao je Stojnić u razgovoru za portal borba.ba, a potpuno je jasno da na neki način optužuje Mirka Filipovića da ne bi prošao doping test u određenim slučajevima.

"Mirka smatram jednim od najboljih boraca na Balkanu, ali mislim da je vrijeme da ga skinem s top liste najboljeg, a to ću i učiniti ako dođe do borbe", dodao je Denis.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI