Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stojnić: Želim meč protiv Cro Copa i nudim mu 50 tisuća dolara! (VIDEO) | Fight Site

Stojnić: Želim meč protiv Cro Copa i nudim mu 50 tisuća dolara! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.09.2013 16:33h Autor:

Denis Stojnić

Jedini borac iz susjedne Bosne i Hercegovine koji je imao čast natjecati se u UFC-u, najelitnijoj MMA organizaciji na svijetu, je Denis Stojnić, ali u posljednje vrijeme ima poteškoća s pronalaskom mečeva.

Vjerojatno se još mnogi sjećaju da je bio najavljen njegov nastup na FFC-ovom eventu u Zadru ranije ove godine, ali čelnik organizacije Orsat Zovko morao je odustati od njegovog nastupa s obzirom da nerealne zahtjeve vezane uz svog protivnika, kao i uporno odbijanje meča protiv dubrovačkog boraca Mare Peraka, kojeg je također ranije nerijetko izazivao na okršaj.

Bilo je čak priča kako bi na FFC-u u Sarajevu glavna borba mogla biti upravo po MMA pravilima između Stojnića i najboljeg hrvatskog borca svih vremena, Mirka Filipovića, ali u ovom se slučaju radilo o običnoj glasini.

No, čini se da je Stojnićeva velika želja i dalje ući u kavez ili ring s Cro Copom, pa mu je odlučio poslati vlastitu ponudu prilikom gostovanja u sportskoj emisiji jedne TV postaje.

"Želim borbu s Cro Copom! Lovim ga već četiri godine i sada mu nudim 50 tisuća dolara. Neka pristane, vrijeme je da saznamo tko je najbolji u ovoj regiji", rekao je Denis.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI