Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stojnić doveo Aliju Tucaka u Golden Glory | Fight Site

Stojnić doveo Aliju Tucaka u Golden Glory

Vijesti iz regije 27.09.2012 11:19h Autor:

Stojnić i Tucak članovi Golden Gloryja

Alija Tucak i Denis Stojnić trebali bi ovog prosinca nastupiti na Gloryjevoj priredbi u Tokiju.

Denis Stojnić već dugi niz godina je ponajbolji bosansko-hercegovački MMA borac što potvrđuju njegovi rezultati, ali i činjenica da je član "Golden Gloryja", koji je u ovom sportu jedan od najpoznatijih i najboljih klubova na svijetu. U matičnom klubu uživa veliko povjerenje što potvrđuje i činjenica da je na njegovo inzistiranje u "Golden Glory" nedavno došao i mladi borac Alija Tucak.

"Vjerujemo da je on veliki potencijal i da može napraviti puno u budućnosti. Naravno, potrebno je još dosta truda i znoja da bi stigao do velikih rezultata. Već prvi meč Tucak bi trebao imati u prosincu u Japanu, gdje ću također i sam imati borbu", kaže Denis Stojnić koji je menadžer Tucaku zajedno s Jasminom Vrancem.

"Gloryjeva kupnja It’s Showtimea je odličan potez jer je konkurencija mnogo veća. Vjerujem da ćemo svi napredovati u narednom periodu. Drago mi je što će naše borbe moći gledati i u BiH jer It’s Showtime ima potpisan ugovor s Hayat TV-om", dodao je Stojnić.  

Denis je zajedno s bratom planirao ove godine organizirati priredbu u Sarajevu, no ipak nije uspio.

"Jednostavno po drugi put nismo naišli ni na najmanju podršku domaćih vlasti mada su to svi obećali. Bili smo našli i sponzore i okupili dobar tim ljudi, ali opet je sve ostalo na obećanjima. Neću odustati od ideje i sigurno će već u narednoj godini u Sarajevu okupiti najbolje svjetske borce. Golden Glory u naredne dvije godine namjerava organizirati 17 jakih turnira, a dobio sam obećanje od direktora i menadžera da će jedan biti u mom kraju", otkrio je Stojnić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI