Stojnić: Bolji sam od Cro Copa!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.09.2013 09:54h Autor:

Denis Stojnić

DENIS STOJNIĆ je prije dva dana izazvao Mirka Filipovića na borbu ponudivši mu 50 tisuća dolara da bi saznao tko je "najjači na Balkanu". Mirkov menadžer Orsat Zovko nasmijao se na tu ponudu i poručio Stojniću kako nema niti rejtinga niti novca za Cro Copa, a da batine može dobiti na sparingu kad god poželi.

Zovko Stojniću: Za meč s Cro Copom nemaš niti rejting niti novac, batine na sparingu možeš dobiti besplatno!

Uslijedio je Stojnićev odgovor…

"U prosincu prošle godine Zovko mi je ponudio meč s Mirkom u veljači u Sarajevu. Pet dana kasnije ga je otkazao uz obrazloženje da Mirko nastupa na, ja ću reći "fake" K-1 turniru u Zagrebu gdje nije bilo finalista prošlogodišnjeg turnira. Bio je Badr Hari koji se trebao boriti protiv Mirka, ali je navodno slomio petu uoči tog dvoboja, da bi dva dana kasnije nesmetano šetao u Amsterdamu. Toliko o tom turniru", razočarano je za Klix komentirao Stojnić.

"Mene ne zanima Mirko kao Mirko, već povratak u UFC, a to mogu jedino ako dobijem borbu sa Mirkom ili Jeffom Monsonom. Tražio sam od njega da mi zakaže meč sa Monsonom, na što je on rekao da nema novca za to, a ja sam mu onda ponudio pola novca i da me kasnije zastupa u UFC-u. Međutim, od toga nije bilo ništa. On je od mene tražio da se borim s Riccom Rodriguezom, koji mene ne vraća u UFC, te me taj meč ne zanima. Ali, sada želim poručiti Zovku, borit ću se i sa Rodriguezom i napuniti mu dvoranu, jer su njegovi eventi obično loše posjećeni, ako će mi poslije toga organizirati meč ili s Monsonom ili s Mirkom. Smatram da sam bolji od obojice i da bi preko njih osigurao povratak u UFC."

Stojnić je dodao da Filipoviću nije mogao ponuditi više od 50.000 dolara.

"Za razliku od Filipovića iza kojeg stoji država i čitav tim, ja nemam podršku države i to je iznos koji ja mogu ponuditi. Želim naglasiti da sam ja upisao dva poraza u UFC-u, ali protiv izuzetno jakih i renomiranih protivnika, koji su puno jači od boraca koji su Filipoviću nanijeli šest poraza u UFC-u", zaključio je Stojnić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI