Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
"Stipi ipak treba još jedan meč prije napada na titulu!" | Fight Site

"Stipi ipak treba još jedan meč prije napada na titulu!"

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.05.2015 14:18h Autor:

Stipe Miočić

Osim što se radilo o sjajnom meču, dvoboj Arlovskog i Brownea je bio izuzetno bitan i za sve fanove Stipe Miočića. Bio je to, naime, okršaj trećeg i do tada osmog teškaša UFC-ove ljestvice, a s obzirom da je Stipe četvrti i da od impresivnog slavlja protiv Marka Hunta javno zagovara napad na titulu, sasvim je jasna direktna poveznica.

Novom pobjedom Browne bi definitivno bio u prednosti spram hrvatskog Vatrogasca i mogao bi računati da će upravo on napasti "ujedinjenog prvaka". No, situacija se sada drastično mijenja te je porazom od Arlovskog Browne ugrozio svoje dobre šanse da se to dogodi. Dojam je da UFC osim Miočića sada nema drugu opciju.

Idealan je ovo trenutak da otkrijemo rezultate naše aktualne ankete koja je posjetitelje Fight Sitea pitala: "Je li Stipe Miočić spreman za napad na naslov?"

Većina od gotovo 2000 glasova je otišla na opciju "treba mu još jedan meč prije prilike za naslov". Otprilike 55 posto glasača se odlučilo za taj odgovoru. 34% smatra da je upravo sada trenutak za tako nešto te su odabrali odgovor "Sada je trenutak, dokazao je to protiv Hunta". Bilo je i onih koji uopće ne smatraju da je spreman te su tako i glasali. Takvih glasača je bilo 11 posto.

Sada je sve na čelnicima UFC-a, na Dani Whiteu i Joeu Silvu. Iako većina smatra da Miočiću treba još jedan meč za uštimavanje, lako se može dogoditi da krajem godine Miočić uđe u kavez kao UFC izazivač! Zahvaljujemo svima na glasovima i odvojenom vremenu.

[anketa=210]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI