Stipe: Velasquez će pobijediti, ali bolji sam i od njega i od Werduma (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.06.2015 11:51h Autor:

Screenshot

Stipe Miočić je "vruća roba" u medijskom MMA svijetu posljednjih dana. To i ne čudi s obzirom da ćemo naredni viked pratiti UFC 188 i dvoboj Caina Velasqueza i Fabricija Werduma za ujedinjenje titula. Kako se Stipe spominje kao budući izazivač, nije iznenađenje da gotovo svaki dan izađe neki njegov intervju ili gostuje u nekom TV šou. Posljednji televizijski nastup je imao u utorak kod Michaela Landsberga u poznatoj emisiji "Off the Record".

"Vatrogasac" je više manje ponovio svoj stav koji je već poznat. Smatra da njemu pripada pozicija prvog izazivača. No, u ovom intervjuu je zvučao još uvjerljivije i sigurnije!

"Ja sam najbolji borac u diviziji. Znam da jesam", poručio je Miočić i tako potvrdio da smatra kako je bolji i od Velasqueza i od Werduma.

Upitan o prognozi tog meča, Miočić je prednost dao Meksikancu. Proteklih dana je bio suzdržan, ali sada je otvoreno stao na stranu Meksikanca.

"Ako Velasquez bude na svom nivou u kavezu, bit će OK. No, nije ga bilo dvije godine pa će možda imati problema s 'ring rustom'", smatra Stipe.

Bivši NCAA Division I hrvač već ima i plan za napad na titulu upravo protiv Velasqueza.

"Imam svoj plan, sada sam drugačiji borac nego ranije. Ono protiv Dos Santosa mi je bio prvi meč na pet rundi. Nemam isprike, pobijedio me. Suci su smatrali da je bio bolji. Imam osjećaj da sam od tada napredovao jako puno", tvrdi.

Upitan i o škakljivoj temi koja sada već prerasta u aferu "Reebok", Stipe je za razliku od većine drugih UFC boraca stao na stranu svog poslodavca.

"UFC uvijek ima jako dobre planove za nas. Samo mogu biti sretan jer su mi oni poslodavac i jer mogu platiti svoje račune i sve što mi treba", zaključuje "Vatrogasac".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI