Stipe: Ne mogu vjerovati koliko je šahovnica bilo na tribinama, hvala Hrvatima!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.09.2016 11:23h Autor:

Screenshot

Oni koji su gledali prijenos UFC-a 203 proteklog vikenda, na tribinama su mogli primjetiti ogroman broj hrvatskih navijača koji su došli podržati Stipu Miočića u prvoj obrani naslova UFC prvaka teške kategorije. Hrvatske zastave i dresovi su često bili u kadru režisera priredbe koji je očito želio istaknuti hrvatsko porijeklo UFC šampiona, ali i atmosferu koju su Hrvati napravili na tribinama.

U srijedu se oko iste stvari oglasio i sam Miočić koji je na službenom Facebooku objavio nekoliko fotografija s hrvatskim navijačima te je usput poslao poruku.

“I dalje ne mogu vjerovati koliko sam crveno-bijelih šahovnica vidio iz kaveza. Hrvatski dresovi i zastave su bile SVUGDJE U PUBLICI. Bilo je nevjerojatno. Hvala puno mojoj hrvatskoj obitelji”, napisao je Stipe Miočić.

U kuloarima se može čuti da bi UFC prvak treći put u Hrvatsku mogao stići ove jeseni nakon što odradi medeni mjesec u Australiji. Podsjećamo, Fight Channel je prije dvije godine prvi organizirao predstavljenje Miočića hrvatskoj javnosti i novinarima. Stipe je nakon toga odradio još jedan pripremni kamp s Cro Copom u Zagrebu, a ako stigne ove jeseni, bit će to prvi put da dolazi u ulozi UFC prvaka i “najjačeg čovjeka na svijetu” u ovom trenutku.

I hrvatski mediji su napokon ozbiljno shvatili borca koji je toliko ponosan na to od kuda mu dolaze roditelji (Zadar i Karlovac). Tako je slavlje protiv Overeema odijeknulo poput bombe u hrvatskom medijskom eteru, a gotovo svi “TV dnevnici” su kao jednu od najvećih vijesti dana obradili obranu naslova UFC prvaka i novi impresivan nokaut.

micic_hrvatska

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI