Stipe Miočić potvrdio ozljedu: Žao mi je, ali nisam u mogućnosti ni obuti čarape

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.10.2015 20:59h Autor:

Stipe Miočić

Nažalost, loša vijest iz Clevelanda potvrdila se kao točna, nakon što se Stipe Miočić obratio fanovima preko svog Twitter profila. Potvrdio je kako neće biti u stanju nastupiti u Dublinu, ali i kako se nada skorom povratku.

Niti sam Stipe nije specificirao o kakvoj je ozljedi riječ, no prema svemu sudeći, mogla bi u pitanju biti ozljeda stopala. Nakon što su svi portali obavijestili o tome, nije bilo ništa drugo nego da Stipe i sam to potvrdi, a to je obavio preko Twittera, gdje je napisao:

"Grozno se osjećam i ispričavam se svim mojim fanovima. Također se ispričavam UFC-u, kao i mom protivniku Benu Rothwellu.

Vratit ću se vrlo brzo, to sam siguran. No, prvo želim što prije biti sposoban obuti čarape."

Ovo je velik udarac i za program eventa u Dublinu, kojeg predvode Joseph Duffy i Dustin Poirier, a Miočić i Rothwell su trebali biti sunaslovna borba. Kako je potvrdio UFC-ov funkcioner Dave Sholler, organizacija se već bacila u potragu za zamjenom, odnosno novim protivnikom za Rothwella. Miočiću je ovo trebala biti druga borba ove godine, nakon što je u svibnju savladao Marka Hunta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI