Stipe Miočić: Na vrhu sam divizije, želim taj napad na pojas!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.05.2015 18:44h Autor:

Stipe Miočić

"Popeo sam se na vrh. 4. sam u diviziji i samo želim napad na pojas.", tim riječima je Stipe Miočić objasnio svoju trenutnu poziciju.

Miočić smatra kako nakon njegove vrhunske izvedbe i pobjede nad Huntom ne bi trebalo biti dvojbe o sljedećem izazivaču prvaka te se za MMAKanvas osvrnuo na pobjedu koju je ostvario u Adelaideu nad "Super Samoancem".

Bez obzira na to hoće li Werdum oteti Velasquezu pojas ili će ga Cain obraniti, Stipe želi sljedeći "title shot".

"Da, želim sljedeći napad na titulu.", izjavio je "Firefighter" za MMAKanvas.com i dodao: "Popeo sam se na vrh. 4. sam u diviziji i samo želim napad na pojas."

Hunt je primio rekordnih 361 udarac, a nakon meča je izgledao kao da je uletio u košnicu pčela, dok je kod Stipe drukčija situacija. Američki Hrvat ima natečene šake, malu modricu ispod oka i malu posjekotinu na čelu, ništa što neće zacijeliti nakon nekoliko dana.

"Mark je čvrst. Mogao me nokautirati u bilo kojem trenutku pa se nisam smio opustiti. Morao sam konstantno nabijati pritisak.", kaže Stipe.

Sudac John Sharp je primio dosta kritika na suđenje jer nije zaustavio meč kad je svima bilo jasno da Hunt ne može pobijediti.

"Ja sam borac, ne sudac. To nije moja odluka."

Stipe se osvrnuo i na učestalost ozljeđivanja Caina Velasqueza, za čiji je tim AKA Dana White izjavio da se nalaze u kamenom dobu te da je to razlog njegovih stalnih ozljeda.

"Cain je radoholičar. Uvijek čujemo kako na treninzima daje sve od sebe. U posljednje vrijeme nema sreće.", zaključuje Miočić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI