Stipe Miočić: Drugi termin borbe protiv Rothwella nije mi ponuđen

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.10.2015 11:35h Autor:

Stipe Miočić

Nedavno su Stipe Miočića optuživali kako je odbio drugi termin borbe protiv Bena Rothwella, no Stipe je otkrio kako mu on nije bio niti ponuđen, odnosno da mu je ponuđena jedino borba protiv Arlovskog, koju je i prihvatio.

Iako nakon ozljede Stipe Miočića nije bio ljut što neće biti njihove borbe, nego samo razočaran, to razočaranje Bena Rothwella je preraslo u ljutnju nakon što je Miočiću ponuđen borba protiv Andreia Arlovskog u siječnju. Stipe je to prihvatio, a Rothwell trenutno još uvijek nema protivnika, iako je bio potpuno zdrav i za nastup u Dublinu.

Miočiću je žao što je do toga došlo i kaže kako nije imao ništa protiv drugog termina borbe s Rothwellom, no isto tako je rekao da mu on nikad nije niti ponuđen.

"Nisam uključen u proces donošenja takvih odluka. Moj je kamp obavijestio UFC da ću biti zdrav i spreman boriti se u siječnju, bilo protiv Rothwella ili Arlovskog. Odabrali su mi Arlovskog i ja sam tu borbu odmah prihvatio. Moj je cilj boriti se protiv najboljih na svijetu, barem od onih koji su na raspolaganju u tom trenutku, jer me to može dovesti do borbe za naslov. Ne bih imao ništa protiv borbe protiv Bena u siječnju, no ona mi nije ponuđena, ponuđen mi je Arlovski. A on je bolje rangiran od Bena i naravno da smo prihvatili", rekao je Miočić na tu temu.

Rothwell je to prihvatio te se bacio na pokušaj dogovaranja borbe protiv Franka Mira ili Josha Barnetta, koja bi se isto mogla dogoditi u siječnju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI