Stipe dobio sjajnu poruku podrške svoje supruge

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.07.2018 16:04h Autor:

Stipe i Ryan Marie Miočić

Nakon poraza od Daniela Cormiera, Stipe Miočić govorio je kako mu poraz ne pada teško jer ga kod kuće čekaju lijepe stvari kojima se veseli. Prva od njih je njegova supruga Ryan Marie, koja se također iskazala sjajnom porukom svom Stipi odmah nakon borbe.

Ryan Marie ovog puta nije bila zajedno sa Stipom na borbi, budući da je u visokom stupnju trudnoće, odnosno idućeg mjeseca bi nam svijet trebala donijeti njihovu prvu kći. Ne znamo je li borbu gledala, no svakako je odlučila obratiti se Stipi odmah nakon ishoda borbe u kojoj je njen suprug ostao bez teškaškog UFC pojasa.

“Sada dođi kući i daj mamici poljubac. Nevjerojatno se ponosim tobom”, napisala je gospođa Miočić na svom Instagramu, uz fotografiju sebe i Stipe u sretnim danima. Nema sumnje kako će sretni dani ponovno početi čim Stipe danas stigne u Cleveland. On je uostalom sam najavio kako nakon ove borbe slijedi pauza tijekom koje će se posvetiti obitelji.

I mi jedva čekamo da Stipi idućeg mjeseca čestitamo. A što se tiče rana iz ove borbe, one će zacijeliti. Kako one na licu, tako i one unutarnje. A Stipe će se onda vratiti još jači, jer će imati još veću motivaciju za što i za koga da se bori. Ponovno će teškaški pojas biti u Clevelandu, teško nas itko može uvjeriti u suprotno.

Now come home and give momma a smooch ❤️ I am SO proud of you!

Objavu dijeli Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI