Stipe Brčić i Vlado Neferanović večeras na njemačkom GMC-u u Hamburgu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.02.2019 12:02h Autor:

Stipe Brčić i Vlado Neferanović

Hrvatski MMA danas će biti prisutan na GMC 18 eventu u Hamburgu i to nastupima dva sjajna domaća borca. Stipe Brčić pokušati će nastaviti svoj niz bez poraza protiv također neporaženog Khursheda Kakhorova, dok Vladu Neferanovića čeka David Marcina.

Otkako smo obavijestili o nastupu Neferanovića, poluteškašu/teškašu iz Privlake se primijenio protivnik. Tako je umjesto neiskusnog protivnika o kojem nije mogao puno saznati, za protivnika dobio “prekaljenu iskusnjaru”, Davida Marcinu. U pitanju je borac koji je u dosadašnjoj MMA karijeri upisao 15 pobjeda i 18 poraza. Ovaj 40-godišnjak dolazi iz Austrije i zanimljivo je kako mu samo jedna borba u karijeri nije završila prekidom. Do sada se nije susretao s nama poznatim borcima, izuzev bivšeg UFC borca Karlosa Vemole, koji ga je savladao prekidom u prvoj rundi. Vlado bi, gledajući na posljednji nastup, trebao itekako imati šanse u ovoj borbi, kojom se može kvalitetno predstaviti publici trenutno najbolje njemačke MMA promocije. Čak smo spremni reći da je favorit, iako iskusne borce kao što je Marcina nikad ne treba otpisivati. Borba se održava u međukategoriji do 95 kilograma.

Stipe Brčić će se boriti protiv velike GMC uzdanice, Khursheda Kakhorova. Ovaj mladić je sve četiri dosadašnje borbe odradio u GMC-u te je u svima upisao pobjedu. Godinu dana je mlađi od 26-godišnjeg hrvatskog borca, ali i sedam centimetara viši, što bi mu neku vrstu prednosti moglo donijeti. Ipak, prema onome što smo do sada vidjeli od Stipe, on ovakve borbe treba pobjeđivati ukoliko misli oploditi ogroman potencijal koji posjeduje. U pitanju je jedan od najvećih MMA radnika koja hrvatska trenutno ima, a uz to posjeduje uistinu ogromnu količinu talenta.

Za gledatelje u Hrvatskoj je važna obavijest kako će borbe Brčića i Neferanovića biti prenošene putem RTL Playa, od 22 sata. Prema posljednjem rasporedu koji su Nijemci objavili, Brčić na glavnom programu nastupa peti, a Neferanović osmi. Vjerujemo kako su s RTL-a uskladili svoj raspored baš tako da se uključe točno na borbe Stipe i Vlade.

Ispod teksta pogledajte kako su naši dečki izgledali na vaganju te kompletan raspored borbi na ovoj sjajnoj borilačkoj priredbi.

Objavljuje GMC German MMA ChampionshipPetak, 1. veljače 2019.

Objavljuje GMC German MMA ChampionshipPetak, 1. veljače 2019.

Objavljuje GMC German MMA ChampionshipPetak, 1. veljače 2019.

Objavljuje GMC German MMA ChampionshipPetak, 1. veljače 2019.

Die Fightcard im Überblick! Der absolute Wahnsinn morgen bei #GMC18 Live ab 23 Uhr auf pro7maxx!! Ab 17.30 Uhr live…

Objavljuje GMC German MMA ChampionshipPetak, 1. veljače 2019.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI