Stipe Brčić i Patrik Čelić večeras se bore na priredbi u Düsseldorfu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.05.2019 15:07h Autor:

Stipe Brčić, Hesdy Gerges i Patrik Čelić

Večeras se u Düsseldorfu, u suorganizaciji UFD gyma Ivana Dijakovića, održava Elite MMA Championship 3 priredba, na kojoj će nastupiti dva hrvatska borca. U pitanju su članovi Mangetsua, Stipe Brčić i Patrik Čelić.

Brčiću će ovo biti prva borba nakon prvog MMA poraza u karijeri, koji je doživio na u veljači na priredbi GMC-a. Povratak pobjedama također će tražiti u Njemačkoj, ovog puta u promociji EMC. Hrvatskog borca bantam kategorije čeka borba protiv MMA debitanta Ishaqa Jadesha. Nažalost, o tom borcu nismo uspjeli saznati puno informacija, tek kako će nastupiti na domaćem terenu, budući da je kao njegova domovina navedena Njemačka.

Njegov timski kolega Patrik Čelić do sada je nastupao u kickboxingu, gdje mu je najveći uspjeh naslov prvaka Hrvatske. Ova borba bit će susret dva MMA debitanta. Njegov protivnik Ahmad Ghasemi također dolazi iz Njemačke. Patrik se, kao i Stipe, za ovu borbu pripremio upravu u Düsseldorfu, u UFD gymu.

Ovaj program predvodi borba perolake kategorije između Fabiana Silve (29-11-1) i Nilsona Pereira (17-10). U sunaslovnoj borbi nastupa bivši FFC borac, Dragan Pešić (17-17). Njegov protivnik je još jedan njemački borac Rostislav Zatuchnyy (10-3).

👊🏻 IT‘S FIGHTDAY 👊🏻ELITE MMA Championship @ UFD GYM 🏆 Featherweight Title Main Event 🏆Fabiano Jacarezinho vs….

Objavljuje ELITE MMA ChampionshipPetak, 3. svibnja 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI