Stipe Bekavac uskočio kao zamjena u borbu protiv Nikite Krylova!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.05.2017 20:14h Autor:

Bekavac vs. Krylov

Za samo četiri dana, Stipe Bekavac ući će u kavez protiv jednog od najboljih poluteškaša svijeta, Nikite Krylova. Omišanin je uskočio kao zamjena i pokušati će šokirati donedavno vrlo uspješnog UFC borca.

Bekavac će zamijeniti bivšeg Bellatorovog prvaka, Emanuela Newtona, koji se trebao boriti protiv Krylova, ali je otkazao borbu zbog ozljede. U potrazi za slobodnim kvalitetnim imenom, ruska promocija došla je do jednog od najboljih hrvatskih boraca, koji će tako imati veliku priliku iznenaditi borca koji bi vjerojatno još uvijek bio Top 10 u UFC-u, da je tamo ostao.

Bekavac je svoju posljednju borbu imao u ožujku, kada je slavio na Magnum FC eventu u Rimu, gdje je bio bolji od Evana Nedda. Time je svoj skor doveo do 19-6. Bekavac je jedno vrijeme nastupao i u FFC-u, gdje je upisao dvije pobjede, od kojih je jedna bila protiv bivšeg UFC borca Eddiea Sancheza, no u najboljoj regionalnoj promociji je onda brutalno nokautiran od kasnijeg prvaka Marcina Prachnia, i u FFC ring se više nije vraćao. Nakon gore spomenute posljednje MMA borbe imao je i kickboxing meč u Českoj, gdje je poražen uz obnovljenu ozljedu vrata, no uspio se oporaviti i prihvatiti ovu veliku borbu.

Krylovu će ovo biti prva borba nakon odlaska iz UFC-a, za koji je izjavio kako ga je napustio svojevoljno, zbog prilike i ugovora koji mu je pružio FNG. U oktogonu je ostvario šest pobjeda i tri poraza, a u posljednjoj je borbi bolji od njega bio Misha Cirkunov. Ipak, Krylov je prije toga imao niz od pet pobjeda, koji je od njega napravio rangiranog UFC borca s potencijalom za napad na vrh. Ipak, od toga je odustao i sada planira dalje graditi ime na europskoj sceni.

Event se održava u petak 2. lipnja u St. Petersburgu, a na programu se nalazi i izuzetno zanimljiv teškaški okršaj između Vitalija Minakova i Antonia “Bigfoota” Silve.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI