Stipe Bekavac ozlijedio koljeno i doživio poraz u prvoj rundi

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.04.2019 23:05h Autor:

Stipe Bekavac

Kratko je trajala borba Lukasza Jurkowskog i Stipe Bekavca. Hrvatski borac je u doslovno samom otvorenju ozlijedio koljeno tijekom pokušaja high kick udarca i nije bio u stanju nastaviti borbu.

13 godina čekao je Lukasz Jurkowski priliku osvetiti se Stipe Bekavcu za poraz koji mu je hrvatski borac nanio u Rijeci. Tvrdio je kako Bekavac tim putem nije bio bolji, nego da je došlo do njegove ozljede koja je dovela do prekida. Ovog puta se ozlijedio Bekavac, ali to nije spriječilo Poljaka da pobjedu žestoko i glasno proslavi.

Borba je otvorena nadmudrivanjem s distance, gdje su obojica pokušavala različitim tehnikama. Oprez je bio velik i nije bilo pravih pogodaka. Bekavac je bio prvi koji je napao ozbiljnije, no odmah je tu bio kraj borbe. Pokušao je Stipe high kick udarcem, no pri njegovoj izvedbi došlo je do ozljede koljena stajne noge. Pao je na tlo u bolnoj grimasi, dajući znak kako ne može nastaviti. Umjesto da se odmakne vidjevši što se dogodilo, Jurkowski skače na Bekavca i nanosi mu još par udaraca prije nego je sudac prekinuo borbu.

Stipe je bio vrlo ljut i nije se mogao pomiriti s tim što se dogodilo. Svakako je najteže podnijeti ovakve poraze, koji nisu došli nekim potezom suparnika nego jednostavno nesretnom okolnosti. Jurkowskom to nije smetalo. Stipi je nakon proglašenja naznačio kako su sad na 1:1. Znači li to da se sprema treća borba, u kojoj možda ne bude ozljede? To ćemo saznati kad vidimo planove KSW-a, ali i Lukasza Jurkowskog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI