Stipe Bekavac ekskluzivno potvrdio: Treći meč mene i Jurkowskog će se dogoditi!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.04.2019 18:44h Autor:

Lukasz Jurkowski i Stipe Bekavac

Borba Stipe Bekavca i Lukasza Jurkowskog završila je na način kako nitko nije želio. Hrvatski borac je u samom uvodu doživio ozljedu koljena zbog koje je bio prisiljen predati meč. Tako mu se Jurkowski osvetio za poraz iz 2005. godine, no nikako na pravi način. Tog su svi svjesni i Stipe nam je potvrdio kako će se dogoditi njihova treća borba.

Jurkowski je imao veliku želju osvetiti poraz koji mu je Stipe nanio prije 13 godina. Tvrdio je Poljak kako je tim putem presudila ozljeda koju je doživio, a ne to što je Stipe bio bolji. Nažalost, ovog puta je Bekavac bio taj koji je doživio ozljedu još u samom uvodu meča, dok su se tek ispitivale snage. Tako niti jedan nije uspio pokazati što i koliko može.

“Bio sam spreman za ovaj meč, ali ovog puta koljeno izdržalo. Šivanje meniskusa se pokazalo kao loša opcija za MMA”, ispričao nam je Stipe što se dogodilo, no isto tako je dodao: “Želim treći meč, a želi ga i Jurkowski. On nije presretan načinom na koji je pobijedio. Znači nema nikakve dvojbe oko obostrane želje za trećom borbom. Obojica smo to u razgovoru istaknuli. Martin Lewandowski i KSW su također potvrdili da idemo u trilogiju.

Stipe prije toga mora riješiti problem s ozljedom koju je u borbi obnovio. Ovog puta se odlučio na drugačiju metodu, nakon čega bi sve trebalo biti u redu. Tada bi se napokon dobila borba u kojoj bi se saznalo tko je bolji.

“Mene sad čeka artroskopija i vađenje meniskusa. Nakon toga bi s koljenom sve trebalo biti u redu”, objasnio je kako će riješiti problem ozljede.

KSW oko velikoj broja svojih odluka voli čuti mišljenje fanova pa su tako napravili i ovog puta.

“KSW je pustio pitanje na društvene mreže, u kojem se traži mišljenje publike o tome i već sad je jako puno fanova za trilogiju. Tako da je izvjesno kako će se to i dogoditi”, potvrdio nam je još jednom Omišanin koji već godinama živi i trenira u Rijeci.

Za sada nije poznato kad bi do treće borbe moglo doći. Najvažnije je da postoji interes, a za Stipu je najvažnije da se u potpunosti oporavi i uzme vremena koliko mu bude potrebno. Fanovi zaslužuju pravu borbu ova dva iskusna ratnika, a i jedan drugom to duguju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI