Stigla BOMBA iz FFC-a: Satoshi Ishii protiv Superior FC prvaka u Linzu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.10.2017 14:04h Autor:

Photo: FFC

Satoshi Ishii, veliko ime iz svijeta borilačkih sportova, potpisao je ugovor s Final Fight Championship promocijom i nastupit će na FFC 30 priredbi u Linzu. Velika je to vijest koju je u petak, samo tjedan dana prije velikog eventa u Linzu, Fight Siteu otkrio Final Fight Championship.

Ishii (15-8, FFC 0-0) je ponajbolji japanski MMA borac i osvajač zlatne medalje u džudu na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008., a danas je potpisao ugovor s FFC-om i to u zagrebačkom uredu promocije. Ovaj skroman borac, naime, već neko vrijeme živi i trenira u Hvatskoj gdje je stigao radi treninga i sparinga s legendarnim Mirkom Cro Cop Filipovićem – borcem koji ga je dva puta svladao.

„Došao sam u Hrvatsku trenirati s Mirkom jer sam htio učiti od njega. Zato sam ga i kontaktirao. Borio sam se s njim dvaput i izgubio. On je osvojio Rizinov pojas, 43 su mu godine i u vrhunskoj je formi. Uvijek moraš napredovati. Zato sam i ovdje kako bih učio od njega. Želim usvojiti njegove tehnike i postati prvak u Rizin promociji.“, pojasnio je Ishii. „Već sam otprije znao za FFC. Radi se o organizaciji koja je velika u svijetu. Bio sam zainteresiran za tu promociju, Mirko mi je savjetovao kako bih se trebao boriti u FFC-u. Vidio sam njihove priredbe i izgledaju poput PRIDE priredbi!“, rekao je Ishii s velikim osmijehom spomenuvši legendarnu japansku organizaciju mješovitih borilačkih vještina.

Pred Ishiijem je nastup na nadolazećem FFC 30 eventu koji će se održati idućeg tjedna, u subotu 21. listopada u austrijskom Linzu. Danas je i otkriven njegov protivnik, Bjoern Schmiedeberg, teškaški prvak u Superior FC-u koji će također debitirati u FFC-u. No Satoshija to ne brine previše.

“Moj protivnik Bjoern Schmiedeberg dolazi iz Njemačke. Gledao sam njegove borbe na YouTubeu. Radi se o iskusnom i dobrom borcu, no siguran sam u svoju pobjedu. Pripremam se s Mirkom.”

Osim oduševljenja legendarnim hrvatskim borcem, Satoshi Ishii obožava vrijeme u Hrvatskoj, ljude i hranu, posebice ćevape. Uživa u treninzima s Mirkom Filipovićem, ali i kaže da ga „Cro Cop“ nikada ne vodi u izlaske. No Ishii će se definitivno dobro zabaviti i proslaviti u slučaju pobjede u Linzu 21. listopada.

Zovko: Ovo je velika stvar za FFC!

Predsjednik FFC-a Orsat Zovko poželio je dobrodošlicu Satoshiju i poručio:

“Ovo je velika stvar za FFC. Radi se o jednom od trenutno najpoznatijih i najboljih boraca i osvajaču zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Potpisali smo ugovor do 2019. godine, a u slučaju pobjede u Linzu, Satoshi će se na sljedećoj priredbi boriti za pojas FFC prvaka u teškoj kategoriji!”

Borba Ishiija i Schmiederberga predvodit će jubilarnu tridesetu FFC priredbu koja će se održati 21. listopada u Linzu.

FFC 30 ulaznice dostupne su putem linka: http://bit.do/FFC30_Tickets, a izravni prijenos iz TipsArene moće ćete pratiti na Fight Channel World HD kanalu i na www.fightchanneltv.com.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI