Stefan Zvijer: Ne bojim se Vase, želim revanš! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.10.2018 16:06h Autor:

Bakočević i Zvijer

U posljednjem podcastu Zlatka Oštrogonca je gostovao poznati regionalni borac Stefan Zvijer, koji se proslavio mečem protiv Vase Bakočevića. U razgovru je otkrio kako je trebao nastupiti još 4. listopada za moćnu rusku promociju Akhmat FC, kao i da je s istom organizacijom potpisao  ugovor na tri borbe.

“Potpisao sam ugovor s Akhmatom i trebao sam odraditi borbu 4. listopada tamo. Potpisao sam ugovor na tri borbe. Nakon nekih organizacijskih problema, event je prebačen na 18. studenog gdje sam se trebao boriti u Bahreinu. Ipak, onda se pojavila informacija kako se protivnik ozlijedio, a ja sam u međuvremenu dobio ponudu SBC-a. Ponudili su mi borbu u prosincu i čuo sam se s menadžerom koji je saznao da je borba u Akhmatu otpala. Namjeravao sam prihvatiti borbu na SBC-u i otišao sam na trening, gdje sam onda na istom tom treningu obnovio ozljedu koljena. Ta ozljeda mi se obnavlja već po treći put i čeka me sigurno nekih mjesec dana pauze. Onda trebam dogovoriti borbu pa krenuti u pripreme i sigurno me nema do početka iduće godine. No, svakako ću morati riješiti i to koljeno. Ova je godina tako ispala katastrofalna jer sam odradio samo jednu borbu”, objašnjava Zvijer.

Govorio je i o novim nastupima za Megdan FC, u ovom trenutku najambicioznijoj srpskoj borilačkoj organizaciji gdje je i odradio prvi meč protiv “Psihopate” Bakočevića.

“Aleksa Balašević me više puta kontaktirao nakon onog prvog Megdana, no nije bilo govora o Savi Laziću. Nudio mi je revanš s Vasom Bakočevićem, ali ja sam to odbio. Ne zato što se plašim Vase ili da ne želim revanš, nego sam bio ljut zbog nekih stvari koje su se dogodile nakon Megdana. Taj revanš želim puno više nego borbu protiv Save Lasića. Tek nakon toga sam čuo kako Savo govori o meni, kao da ne razumije zašto se ne želim boriti protiv njega, ali meni stvarno nitko nikada nije ponudio borbu protiv njega. Za sada se nismo ništa dogovarali, no ja tu borbu jako želim. Savo je odličan borac i pružili bismo odličnu borbu, gdje na kraju sebe vidim kao pobjednika”, odgovara Zvijer.

U nastavku razgovora je objasnio da se osjeća kao Srbin jer je tamo proveo većinu života.

“Ja sam iz Srbije i cijeli sam svoj život, do prije četiri godine, proveo u Srbiji. Dok sam tamo živio je MMA bio puno manje razvijen i zapravo je doživio ekspanziju prije par godina.Tako da sam tada surađivao s borcima iz Banja Luke, jer je situacija bila takva kakva je. Osim toga, nisam bio član MMA kluba te nisam mogao biti član MMA saveza koji se tada osnovao. Smatram kako je Family Fight Team iz Novog Sada uvjerljivo najjači klub u državi, prema rezultatima koje su napravili i žao mi je što nisam s njima do sada surađivao, ali volio bih i možda ih u bližoj budućnosti posjetim. Ovdje u Sloveniji sam našao trenera koji mi u potpunosti odgovara i sumnjam da ću ikada s kime imati takav odnos te da će itko ikada tako pozitivno utjecati na mene. Tako da nemam namjeru mijenjati klub, ali sam uvijek otvoren za širenje znanja.”

Čitav podcast pogledajte u videu:

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI