Stasiak obećao rušenje, Pejić uzvratio: Srušit ćeš se kad te pogodim u glavu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.04.2016 16:15h Autor:

Filip Pejić

Danas je u zagrebačkoj Areni održano druženje UFC-ovih zvijezda i predstavnika medija. Događaj na kojem se okupilo čak 12 boraca privukao je veliku pozornost, kako domaćih tako i stranih predstavnika sedme sile.

Uz Igora Pokrajaca danas je u Areni bio još jedan hrvatski predstavnik. Riječ je o Filipu Pejiću, prvom hrvatskom borcu koji će u bantam kategoriji nastupiti za najjaču MMA promociju.

Njegov protivnik Damian Stasiak je uglavnom ignorirao Pejićeve najave i prognoze, ali je zato poručio kako će vrlo brzo rušiti Pejića i na taj način u samom startu zaustaviti njegove nalete. “Nitro” mu nije ostao dužan te je uzvratio u svom stilu:

“Njegovo jedino rušenje će biti kad ga pogodim šakom u glavu.”

Filip uživa u velikoj potpori domaćih navijača. Njegove priredbe konstantno posjećuje prava mala vojska vjernih fanova, a nastavak ove tradicije se očekuje i ovog vikenda.

“Puno ljudi će doći na vaganje, a na samom eventu očekujem cijelu Dubravu. Bit će to najznačajniji dani u mom životu i njihova će mi potpora uvelike pomoći da prijeđem preko prve prepreke na najvećoj borilačkoj pozornici.”

Pejić će se ovom prigodom iz perolake spustiti u bantam kategoriju. Hrvatski će borac prije samog meča morati odraditi borbu s još tri i pol kilograma koja su mu ostala kako bi zadovoljio vagu.

“Žedan sam, gladan sam i ostala su mi još tri i pol kilograma. Nije lako, ali ništa bolje od toga nisam ni očekivao. Večeras bih mogao otići u saunu i onda sutra malo odmoriti.”

U subotu nas očekuje Q&A s Joshom Barnettom, Danom Hardyjem i Mishom Cirkunovom, a nedugo nakon toga slijedi vaganje. Iako će na vagu stupiti tek iza 17:30, Filip nam je otkrio kako već u pola 11 mora odraditi prvo vaganje koja će nam dati uvid u njegovu situaciju s kilogramima. Do eventa su još samo tri dana te je Pejić, kao i mnogi prije njega, pozvao sve da se isprate spektakl i zabavu u zagrebačkoj Areni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI