Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Staring: Znao sam da samo moram preživjeti prve dvije ili tri minute Antinog uragana | Fight Site

Staring: Znao sam da samo moram preživjeti prve dvije ili tri minute Antinog uragana

Vijesti iz regije 26.10.2013 11:13h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Channel)

Čak dva hrvatska borca i dvije velike nade su sinoć na FFC-u 08 u Zagrebu doživjeli prve poraze u karijeri – Ante Delija je poražen prekidom u drugoj rundi od Diona Staringa, a Luka Jelčić u trećoj od Laszla Seyjeia.

Posebno razočaran bio je Delija koji je u proteklih osam profesionalnih mečeva lakoćom prošao kroz svoje protivnike. Iskusni i tvrdi Staring je demonstrirao odličnu taktičku pripremu i veliko srce. Preživjeti onaj uragan dubrovačkog borca u prvoj rundi je pravi podvig. Nakon priredbe je otrkio svoj taktički plan koji je savršeno upalio.

"Znali smo da je Ante odličan i prije svega vrlo snažan i eksplozivan mladi borac. Gledao sam njegove prijašnje mečeve i bilo je jasno da je najjači u prve dvije ili tri minute. Znao sam da ukoliko uspijem preživjeti taj uragan, da će mi kasnije biti puno lakše i da ću moći nametnuti svoju 'igru'.", izjavio je Staring nakon meča.

"Imao sam tri poraza u posljednja dva meča i ovaj dvoboj mi je bio izuzetno bitan. Zahvaljujem se organizatorima na prilici. Rijetko gdje dobijete ovakav tretman i vidite ovakvu organizaciju. Volio bih se i dalje nastaviti boriti u FFC-u", zaključio je nizozemski "Vojnik".

Staring je sinoć na FFC-u 08 slavio "kimurom" u drugoj rundi što mu je bila 29. pobjeda u dugogodišnjoj karijeri. Tek šest pobjeda je ubilježio odlukom, a ostale protivnike je završio prije konačnog sudačkog gonga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI