Stanković oduševljen Mavrovićem: S njim bih mogao pričati od jutra do sutra! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.04.2013 10:41h Autor:

Stanković i Mavrović (screenshot)

HTV-ova 'talk show' emisija Nedjeljom u 2 godinama već privlači ogroman interes hrvatske javnosti, a s vremena na vrijeme u njoj se može vidjeti i neko ime iz borilačkog svijeta. Proteklog vikenda Aleksandar Stanković ugostio je jednog od najboljih hrvatskih boksača svih vremena Željka Mavrovića.

Povodom njegovom gostovanju je prilično izgledna mogućnost vrlo skorog povratka u ring i odrađivanja jedne borbe nakon gotovo punih 15 godina pauze. Već smo vas izvijestili s nekim od najzanimljivijih citata iz emisije, a u ponedjeljak ujutro putem Facebooka se oglasio i Stanković koji je oduševljen svojim posljednjim gostom, a to je i otvoreno rekao.

"Odradim tako neke emisije pa sjednem s gostom na kavu, pokušam kavu popiti i ne mogu. Tresu mi se ruke. Sav stres napetog razgovora uđe u ruke i ne da šalicu prinijeti ustima. Sve se to nekad događalo, al' jučer bogami ne. Jučer je gost bio Željko Mavrović i što se mene tiče mogli smo kavu piti do jutra. Radovao sam se razgovoru sa Željkom Mavrovićem, a radovao sam se i nakon razgovora. Ne događa mi se to baš često. Ne događa se često da zaboravim na vrijeme."

"Jučer sam imao dojam da mi je netko između dva i tri poklonio tih sat vremena. Sat vremena za slobodan rad. Bez tema o ćirilici i latinici, krađi, Sanaderu i domoljublju. Lijepo je pričati s čovjekom koji završava misao. Koji ne urla i koji svojom pjesmom ne maltretira susjede. S čovjekom koji želi biti svjetski prvak, ali će biti sretan i ako ne bude. Da je netko od vas jučer vodio razgovor s Mavrovićem ja bih to gledao, a ovako, kud ćeš veće sreće kada sam mogu biti kreator. Rijetko miran čovjek taj Mavrović. Mirno i diše. A boksač", rekao je Aleksandar Stanković.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI