Stanislav Krofak protiv Nebojše Mršića na SBC 22 u Bačkoj Palanci

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.06.2019 10:06h Autor:

Stanislav Krofak

Hrvatski MMA borac Stanislav Krofak nastupit će po drugi put u Serbian Battle Championship promociji. 5. srpnja u Bačkoj Palanci pokušat će osvijetlili svoj obraz nakon poraza iz Sombora, a to će tražiti protiv borca koji će nastupiti u svom gradu, Nebojše Mršića.

Stanislav Krofak (5-3) je već u svom prvom SBC nastupu došao na noge domaćem borcu. U veljači se u Somboru suprotstavio tada neporaženom Miri Jurkoviću i nije mu uspio parirati. Jurković je brzo postavio borbu onako kako njemu odgovara i Krofak je nakon četiri minute zaustavljen. Ipak, kako je tu borbu prihvatio vrlo kratko prije održavanja, SBC mu je pružio novu priliku. Ovaj odlični hrvatski grappler te vlasnik i trener Pantera tima, pokušat će dokazati kako je prvi poraz bio plod nedovoljno vremena za pripreme, a u tome će ga probati zaustaviti Nebojša Mršić.

Iako profesionalni MMA omjer Nebojše Mršića iznosi jednu pobjedu i četiri poraza, nikoga to ne bi smjelo zavarati jer se radi o itekako talentiranom borcu. Kao junior je osvojio veliki broj raznih odličja u kickboxinga i grapplingu, a kao SBC borac upisao je jednu pobjedu i dva poraza. Na prošloj priredbi u Odžacima hrabro je ušao u okršaj s Gianom Siqueirom, puno iskusnijim borcem koji će na istom ovom eventu napasti titulu velter kategorije. Vodstvo promocije je cijenilo takav pristup i Mršić sad ima priliku svoju drugu MMA pobjedu u upisati u gradu iz kojeg dolazi. Upravo tamo je prošle godine došao i do svoje prve profesionalne pobjede.

Borba će se održati u srednjoj kategoriji. SBC 22 inače se održava na prekrasnom jezeru Tikvara u Bačkoj Palanci, koje se nalazi na samoj obali Dunava. Datum je 5. srpnja, a već je potvrđena glavna borba u kojoj će dva sjajna Brazilca odmjeriti snage, uz pojas SBC prvaka velter kategorije kao ulog.

Serbian Battle Championship 22 – Nebojša Mršić vs Stanislav KrofakUskoro nas očekuje još jedan veliki internacionalni…

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBCUtorak, 18. lipnja 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI