Stanislav Krofak na SBC 20 protiv neporaženog Somborca

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.02.2019 19:15h Autor:

Jurković vs. Krofak

Dogovoren je nastup još jednog hrvatskog borca na SBC 20 priredbi, koja se idućeg vikenda održava u Somboru. To je Stanislav Krofak, kojeg čeka borba protiv Mire Jurkovića, borca koji će uz sebe imati punu dvoranu.

Stanislav Krofak je borac iz zagrebačkog American Top Teama, koji je do sada slavio u pet profesionalnih nastupa, uz dva poraza. U pitanju je vrhunski grappler i osvajač mnogih odličja na nacionalnim i regionalnim natjecanjima. Do sada je nastupao u raznim promocijama u regiji, a SBC će mu sigurno biti najveća scena na kojoj je do sada uspio nastupiti.

Ipak, tamo ga čeka težak posao. Boriti će se protiv Mire Jurkovića, borca iz Family Fight Teama, inače rođenog Somborca, koji će imati dodatnu motivaciju slaviti pred svojom obitelji, prijateljima i sugrađanima. On je do sada odradio pet profesionalnih MMA borbi i u svima je upisao pobjede. Šteta što s obzirom na talent jako rijetko nastupa. Do sada je nastupio jednom 2013. godine, dva puta 2016., među kojima je nastup na SBC 8 priredbi te po jednom u protekle dvije godine. Najveća pobjeda dolazi mu iz lipnja 2017. godine, kad je upisao pobjedu na Cage Warriors eventu. Savladao je Jamesa Webba, kojem je to i dalje jedini poraz u karijeri. Do te borbe je došlo jer je Miro jedno vrijeme živio i trenirao u Londonu, no sad je ponovno u Srbiji.

SBC 20 održava se iduće subote u Somboru, a Krofak je treći hrvatski borac čiji je nastup potvrđen. U glavnoj borbi nastupa japansko-hrvatski borac Satoshi Ishii, koji svog protivnika u obrani teškaške titule još uvijek ne zna, dok je potvrđen i nastup talentiranog Maria Žgele iz Vinkovaca. On će se također boriti protiv domaćeg borca, Nebojše Mršića.

Ukoliko nećete moći potegnuti do Sombora, a zanimaju vas ove borbe, SBC je za posljednjih par priredbi, na svojoj Facebook stranici organizirao besplatni prijenos. Nadamo se da će isto biti i ovog puta.

SBC 20 – Miro Jurković vs Stanislav KrofakPredstavljamo vam još jednu veoma interesantnu borbu koja će se održati na…

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBCČetvrtak, 7. veljače 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI