Stanić u Splitu protiv europskog MMA prvaka!

Vijesti iz regije 21.10.2012 12:59h Autor:

Ivan Stanić

Organizator Bajić Team & Ameno Fight Nighta ima posljednjih dana mnogo problema s borcima, a najnovija promjena je protivnik Ivana Stanića.

WBC i King of the Ring Muay Thai svjetski prvak, Ivan Stanić, trebao se u Splitu iduće subote boriti protiv Chilli Yassija, no on se u samoj završnici priprema očito ozlijedio te je match-maker priredbe, Veljko Vetma, morao potražiti zamjenu u posljednji trenutak.

Zadatak je uspješno obavljen, pa će Stanić u SC Gripe ipak imati borbu, a protivnik će mu biti armenski borac Hracho Darpinyan. Radi se o prvenstveno MMA borcu, koji u toj disciplini ima solidan skor od devet pobjeda i četiri poraza, a uspio je osvojiti i titulu europskog MMA prvaka jedne manje organizacije, dok organizator navodi i kako se radi o prilično opasnom protivniku kad su u pitanju borbe po K-1 pravilima.

Stanić je borac Opatija Fight Cluba te ga za meč priprema Mladen Kranjčec, kojeg je ovom prilikom za svoje pripreme također angažirao i Zlatko Bajić, glavna zvijezda splitske priredbe, kojeg očekuje meč za Enfusion titulu svjetskog prvaka protiv Wendella Zaalmana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI