Stanić na slovenskom spektaklu protiv Toplaka! (VIDEO)

Vijesti iz regije 22.11.2012 10:03h Autor:

Ivan Stanić

Ivan Stanić u srijedu je dogovorio nastup na borilačkom spektaklu koji će se početkom prosinca održati u ljubljanskoj Hali Tivoli na priredbi Enfusiona.

Hrvatskom borcu, koji je inače dvostruki svjetski Muay Thai prvak, suprotstavit će se domaćin Tadej Toplak, nakon što mu je prvotni protivnik morao otkazati meč zbog ozljede. OFC-ov član bit će vjerojatno jedini hrvatski predstavnik na priredbi Enfusiona u sklopu koje će se osim nekoliko prestiž mečeva također održati i finale njihovog velikog reality showa kada ćemo dobiti pobjednika u kategoriji do 85 kilograma.

Stanić i Toplak također se bore praktički u istoj kategoriji, a to će biti prva borba Stanića do 86 kilograma u posljednje dvije godine, pa mu u narednih tjedan dana slijedi naporno skidanje kilograma kako bi uspješno prošao službeno vaganje.

OFC-ov borac je bez obzira na prihvaćanje ponude u tako kratkom roku već sada spreman za borbu zahvaljujući kontinuitetu treninga, pa nema sumnje kako nas 2. prosinca u glavnom gradu Slovenije očekuje još jedan prilično zanimljiv hrvatsko-slovenski okršaj.

Posljednju borbu Stanić je odradio u Splitu krajem listopada na priredbi Bajić Team & Ameno Fight Night kada je tehničkim nokautom u drugoj rundi svladao svog protivnika iz Armenije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI