Srpski UFC debitant Sekulić odradio službeno fotografiranje: Provjerite kako mu stoje slavne rukavice (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.09.2018 13:21h Autor:

Stefan Sekulić

Snažan uzlet srpske MMA scene se nastavio potpisom Stefana Sekulića za elitnu promociju. Ovaj 26-godišnji Novosađanin do sada u karijeri ima 12 pobjeda i samo dva poraza. Do sada se natjecao i u srednjoj kategoriji, no u meč protiv Emeeva u svom UFC debiju ulazi sa 77 kilograma.

Zanimljivo, sve svoje nastupe Sekulić je odradio u SBC-u – Serbian Battle Championshipu. Tamo je uglavnom dominirao osim u mečevima protiv Davida Zawade, koji je također završio u UFC-u, i Adriana Balbyja od kojeg je izgubio 2017. radi ozljede noge.

No, nakon posljednjeg poraza je svladao našeg Ivicu Truščeka i Givaga Francisca – obojicu gušenjem “giljotinom”. Bilo je to dovoljno da ga spaze UFC-ovi “matchmakeri” i daju mu priliku u Moskvi

Od 12 profesionalnih pobjeda čak 6 je ubilježio prisiljavanjem na predaju, a tome treba dodati još tri nokauta koji upotpunjuju njegovu efikasnost.

U subotu ga u Moskvi očekuje vrlo težak zadatak. Morat će ukrstiti rukavice s 31-godišnjim domaćim borcem Ramazanom Emeevom. M-1 veteran je već odradio dva nastupa u UFC-u i ubilježio dvije pobjede. Za poraz ne zna još od 2014., a ukupno u karijeri ima 17 pobjeda i samo 3 poraza. Srbin je u meč uletio doslovno u posljednji trenutak pa je pitanje u kakvom fizičkom stanju i borilačkoj formi ulazi u ovaj okršaj.

Sekulić je po dolasku u Moskvu odradio službeno vaganje za UFC. Na fotografijama možete provjeriti kako će Srbin izgledati u Octagonu. Danas (petak) je uspješno prošao službenu vagu i spreman je za UFC debi.

Ovo je još jedan u nizu srpskih boraca koji su posljednjih nekoliko godina stigli u UFC. Nakon Veličkovića i Mihajlovića, popis je upotpunio i Darko Stošić. Tu je i austrijski Srbin Aleksandar Rakić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI