Srpska MMA nada nakon trijumfa u FFC-u: Predugo sam čekao ovakvu priliku da bih je propustio!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.10.2017 10:17h Autor:

FFC 30: Duško Todorović vs. Alexander Poppeck

Jedan od najvećih srpskih MMA potencijala, Duško Todorović, proteklog je vikenda debitirao u FFC ringu u Linzu pritom ubilježivši impresivnu pobjedu.

Na suprotnoj strani borilišta je stajao opasni Alexander Poppeck, no Todorović je u drugoj rundi potpuno preuzeo meč da bi posao na kraju dovršio efektnim gušenjem. Todoroviću je ovo peta uzastopna pobjeda prekidom i još jedan dokaz da je pred ovim 22-godišnjakom velika karijera.

U kratkom razgovoru za Fight Site, Todorović je otkrio je li posložio osjećaje nakon tako sjajnog naastupa.

“Osjećaj je izvanredan. Nakon dugačke pauze od jedne i pol godine nastup na ovakvom eventu i to protiv jakog protivnika kao što je Alexander Poppeck bio je pravi izazov za mene. Odavno sam čekao da sudjelujem u nekoj velikoj svjetskoj organizaciji i kad mi se ukazala prilika da nastupim za FFC bio sam presretan. Hvala puno gospodinu Orsatu Zovku na pruženoj prilici i nadam se da sam opravdao očekivanja”, objašnjava  srpski borac.

Pobjeda ga veseli, ali kaže da uvijek može bolje…

“Nisam sasvim zadovoljan kako sam odradio ovaj meč, mislim da sam mogao mnogo bolje, ali mi je drago što sam uspio pobijediti i što smo publici pružili atraktivan meč. Mislim da je na mene utjecala ovoliko duga pauza bez natjecanja i da sam djelomično blokirao u prvoj rundi. U drugoj rundi sam se “probudio” i pružio dosta bolje izdanje. Poppeck je odličan borac i ovo mi je bio najteži meč u karijeri!”

Nakon što su se slegli dojmovi, Todorović je otkrio kakvo je iskustvo bilo nastupiti na jednoj od najvećih borilačkih pozornica u Europi.

“FFC je najbrže rastuća MMA/Kickboxing organizacija na svijetu, a sigurno najbolja organizacija u Europi! Sve je, od produkcije pa do boraca, na jako visokom nivou i vrlo sam sretan što sam bio dio njihovog eventa. Volio bih nastaviti svoju daljnju karijeru u FFC-u jer mislim da mogu pružiti dosta bolje mečeve koji bi dostojno predstavljali ovako veliku organizaciju!”

“Trenutno planiram odmor nakon dugotrajnih priprema za ovaj meč. Povrede nakon meča nemam i to je najbitnije. Nakon kraće pauze, treneri MMA kluba “Secutor” i ja ćemo napraviti detaljnu analizu ovog meča i krenuti u ispravljanje uočenih nedostataka. Planiram se još bolje pripremiti za sljedeći meč u FFC-u. Predugo sam čekao na ovako veliku šansu tako da nemam namjeru da je prepustim slučaju!”

S obzirom na nivo predstave koju je Todorović pružio u Linzu, za vjerovati je da ćemo ga ponovno vrlo brzo vidjeti u FFC ringu.

 

 

Duško Todorović scored an impressive win in his FFC debut!

Posted by Final Fight Championship on Saturday, October 21, 2017

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI