Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Srbija će uskoro dobiti MMA savez | Fight Site

Srbija će uskoro dobiti MMA savez

Vijesti iz regije 17.10.2012 11:43h Autor:

MMA

U Srbiji bi MMA uskoro mogao biti priznat i službeno kao sport od strane države, a zbog toga je potrebno pokrenuti MMA savez.

Jedan od najboljih MMA boraca susjedne Srbije najavio je ovog tjedna da se pokreće inicijativa za osnivanje MMA Saveza Srbije koji bi trebao unijeti više reda i discipline kad su u pitanju pravila u toj borilačkoj disciplini.

"Po formiranju i priznavanju saveza, službeno ćemo imati i pravila naše federacije. Bez toga, organiziranje budućih natjecanja neće biti moguće. Za razliku od sadašnje situacije amaterskih turnira skoro i da nema, budući savez će imati zadatak formiranja amaterske scene i kalendara natjecanja. Za prvu radnu godinu u planu je organizacija četiri amaterska natjecanja u razmaku od tri mjeseca i dva polu amaterska natjecanja.  Svi natjecatelji posjedovat će natjecateljske knjižice uz obaveznu ovjeru zdravstvene sposobnosti od strane sportskog liječnika."

"U planu je organizacija seminara i trening kampova u cilju edukacije stručnog kadra i razmjene znanja domaćih boraca", najavio je u svojoj izjavi za MMA Magazin Aleksandar Radosavljević, koji bi trebao biti i prvi predsjednik saveza te poziva sve klubove da se uključe u ovu priču.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI