Srbija dobila “najopasnijeg” zaštitara, Hrvat osvojio pojas

Vijesti iz regije 01.10.2012 07:35h Autor:

Badrljica i Bačulov

U Srbiji je proteklog vikenda održan K-1 Grand Prix u kojem su sudjelovali zaštitari, policajci i pripadnici vojske, a nastupila je u prestiž borbama i jedna hrvatska borkinja.

Na posljednjoj priredbi organizacije Borbom protiv nasilja održan je turnir osmorice po K-1 pravilima na kojem su sudjelovali isključivo pripadnici zaštitarskih službi, policije i vojske. Nagradu od tri tisuće eura odnio je zaštitar Vladimir Badrljica.

"Vladimir Badrljica je poslije tri teška meča uspio doći do titule. U četvrtfinalu je tijesnom sudskom odlukom savladao nezgodnog pripadnika policije Bojana Golubovića, druga borba se može okarakterizirati samo kao rat u ringu, srčani Stefan Stanković iz Vranja nije posustajao u silovitim napadima na Badrljicu, ali taktička priprema iz njegovog kuta je presudila u ovom meču donijevši mu drugu pobjedu sudačkom odlukom. Ozlijeđen u finalu desnim krošeom uspio je svladati izuzetno snažnog Petra Deretića, nokautiravši ga odmah u prvoj rundi.

U profesionalnim borbama je bilo dosta iznenađenja, po WBC Muay Thai pravilima hrvatska zvijezda tajlandskog boksa Nevenka Mikulić izvukla je neriješen meč s marokanskom mladom nadom Aisom "Pit Bull" Amarhani.

U drugoj profesionalnoj borbi do 75 kg domaćin Miloš Mihaljević izgubio je "BPN PRO" pojas izgubivši na bodove od senegalskog nokautera Sy Mamadua. Ovo je ujedno bio meč večeri na kojem su dva nokdauna Mamadua presudila borbu te mu donijela pojas i titulu.

Treći meč je bio veliko razočaranje za novosadsku publiku, pošto je domaćin Stefan Jelić predao meč Dejanu Bušiću iz Hrvatske koji je ovom pobjedom preuzeo pojas u kategoriji preko 100 kg", naveo je organizator Miša Bačulov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI