Splitski K-1 spektakl dobio još jedan meč

Vijesti iz regije 13.10.2012 08:18h Autor:

Bajić Team & Ameno Fight Night

Na vrlo zanimljivoj borilačkoj priredbi u Splitu održat se još jedan meč. Radi se o okršaju domaćeg borca Tomislava Šoljića i nizozemskog protivnika Araba Brahima.

U Splitu se 27. listopada održava atraktivna priredba s K-1 mečevima, a ovog je tjedna na popis bobi pridodan još jedan par koji ne nastupiti prije glavnog meča večeri.

Domaćem borcu iz Ameno Gyma Tomislavu Šoljiću suprotstavit će se Nizozemac Arab Brahim, a organizatori se nadaju da bi to mogla ujedno biti i jedna od najboljih borbi te večeri u SC Gripe.

"Naša velika nada Tomislav Šoljić nakon samo dva i pol mjeseca treninga ulazi u meč s Arabom Brahimom, borcem A klase koji ima 23 profesionalne borbe, od toga 19 pobjeda (12 nokautom). Arab je izrazito nezgodan i agresivan borac koji ide na nokaut. Nadamo se da će to malo utjecat na Tomislava za kojega se očekujemo da će za godinu dana zasjat na najvećim K-1 turnirima. Svjesni smo da su ove pripreme bile kratke, ali Tomino srce lava će nadoknadit ostalo", rekli su iz Ameno Gyma.

Prodaja karata ide preko agencije Eventim na njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske, a od 22. do 27.10 i na blagajni SC Gripe od 13-20 sati, a na dan priredbe 27.10. od 09-21 sat.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI