Split ostao bez SuperKombata zbog Spaladium Arene!

Vijesti iz regije 20.09.2012 10:06h Autor:

SuperKombat WGP 11

SuperKombat je ozbiljno razmišljao o organiziranju jedne svoje priredbe ove jeseni u Splitu, no od toga su ipak odustali kad su vidjeli da su problemi oko Spaladium Arene nepremostivi.

Fight Site je prije nešto malo više od mjesec dana ekskluzivno izvijestio da jedna od najuspješnijih svjetskih kick boks organizacija SuperKombat, razmišlja o organiziranju svoje iduće priredbe u Hrvatskoj, a kao daleko najzanimljivija opcija izdvojio se Split.

No, sredinom ovog tjedna ipak je donijeta odluka da se priredba SuperKombat WGP 11 održi negdje drugdje, nakon što se više nije moglo čekati na eventualno rješenje trenutnih brojnih problema vezanih uz Spaladium Arenu, zbog kojeg možda čak i prijeti financijska blokada Gradu Splitu.

Odluka je tako pala da se ovog puta priredba održi ipak na domaćem terenu, pa će stoga Goran Radonjić i ostali borci nastupiti u rumunjskom gradu Aradu, koji se nalazi na samom zapadu države.

Uskoro će biti objavljen i kompletan popis borbi, no zasad je poznato da će se u turniru četvorice za mjesec dana na priredbi koja, kao i uvijek, ide uživo na Eurosportu naći: Goran Radonjić (Crna Gora), Razvan Ghita (Rumunjska), Steve Banks (SAD) i Fikri Ameziane (Maroko).

Nadamo se da će se veliki problemi oko Spaladium Arene otkloniti što prije kako bi Split eventualno ponovno ušao u konkurenciju gradova u kojima bi se mogla organizirati SuperKombat priredba.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI