Spahoviću iz koljena izvadili dvije injekcije krvi, vjerojatno u pitanju teža ozljeda

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.10.2014 13:42h Autor:

Foto: Facebook

Jedan od "stadalih pobjednika" na FFC-u 14 u Ljubljani je bio i Tomislav "The Beast" Spahović. Od ovog gorostasa iz Sarajeva se na FFC-u očekivalo mnogo, no Spahović je uspio stići tek do rutinirane i sigurne pobjede protiv Mađara Sandora Okrosa. Razlog leži i u ozljedi koljena koju je bosanskohercegovački borac zadobio već u prvoj rundi. Odmah nakon prve pauze, po dvorani je procurila informacija da je Spahoviću "ispalo" koljeno.

Unatoč ozbiljnoj ozljedi je uspio nastaviti meč, no nije bilo prostora za uvjerljiviji i bolji nastup. Po povratku u Sarajevo Spahović je obavio pregled i prvi pokazatelji nisu ohrabrujući.

"Tri velike injekcije krvi mi je izvađeno iz koljena što nije dobro jer znači da je došlo do većeg oštećenja. Sada slijedi magnetna rezonanca da se utvrdi što je točno puklo", objavio je Spahović na svom službenom FB profilu te je dodao:

"Najbolje bi bilo da je stradao medijalni ligament. Ako je u pitanju križni, onda se radi o velikom problemu. Mort ću na operaciju i slijedit će duga pauza."

"Ja sam s ovakvom povredom nastavi borbu, što netko drugi ne bi napraviti, a onda me neki kritiziraju što sam išao na sigurno. Nisam htio riskirati veću povredu, a jedini izbor je bio da predam meč ili odradim ovako. Neću se obazirati na svakojake komentari kao da je Tomo nešto isfulirao ili slično. Bože sačuvaj kakvih ljudi ima", izjavio je Spahović za kraj.

U FFC ringu Spahović za sada ima dvije pobjede; najprije protiv Christiana Golčića, a sada i protiv Sandora Okrosa. Nadajmo se da ozljeda nije tako ozbiljna i da ćemo "Zvijer" gledati što prije u akciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI