Spahović: Htio sam 15 minute dominacije, ali doletio je njegov udarac

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.11.2015 10:33h Autor:

Tomislav Spahović i Marcin Prachnio

Veliko razočaranje jučer je u Rijeci doživio Tomislav Spahović. FFC-ova zvijezda je napokon dobila dugo čekanu priliku za osvajanje pojasa, da bi došao do poraza nakon samo jednog ozbiljnog udarca. Odmah nakon borbe obratio se fanovima i prijateljima.

Dvije i pol minute sve je izgledalo kao da Tomislav Spahović i njegov tim imaju savršen plan za savladati Marcina Prachnia. Posebno je dobro izgledala eskivaža kružno udarca, koja je završila rušenjem, no sve su promijenili udarci koljenom u stomak iz klinča. Oni su dovoljno Spahovića uzdrmali, da bi na trenutak izgubio koncentraciju i spustio ruke. Borcu kao Prachnio i takve su stvari dovoljne.

“Prije svega, hvala svima koji su bili uz mene i pružali mi podršku, a ne znam što reći o borbi, osim da sam ju vodio i kontrolirao sve do tog jednog nesretnog udarca, koji mi je nanio posjekotinu točno ispod oka”, ovako je Tomo započeo svoje obračanje na Facebooku.

Zapravo, još jednom je dokazani kako su uistinu trenuci potrebni za trijumf u MMA borbi. Prachnio je tim putem pogodio prvi ozbiljan udarac u dotadašnjem tijeku borbe, no on je bio dovoljan da se pojas, koji je Spahović obećao donijeti u Sarajevu, nađe oko njegovog pasa.

“Sreća pa je posjekotina tik ispod oka, da je bilo malo više iznad, ne bi bilo dobro. Ovako sam prošao s par šavova i to je to. Čestitam mom protivniku na pobjedi. Ja sam došao spreman i nemam namjeru tražiti nikakve isprike. Htio sam prezentirati tri runde dominacije, a i dominirao sam do tog udarca. Što je tu je, ne ide uvijek sve onako kako zamisliš. Sreća ovog puta nije bila na mojoj, nego na njegovoj strani, to je je MMA. Ovog puta nisam uspio doći do tog pojasa, ali neću odustati sve dok ne bude moj”, iskreno je rekla bosanska ‘Zvijer’.

Spahoviću je ovo prvi poraz u FFC-u, nakon što je upisao četiri pobjede u nizu. Prachnio je došao do 4-2, ali popis protivnika koje je savladao je impresivan. Stipe Bekavac, Božo Mikulić, Matej Batinić, Tomo Spahović. Kad se to pogleda, pojas je apsolutno zaslužen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI