Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Spahović sutra na teškom "gostovanju" u Švicarskoj, u kutu mu Pokrajac! | Fight Site

Spahović sutra na teškom "gostovanju" u Švicarskoj, u kutu mu Pokrajac!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.05.2014 10:00h Autor:

Photo Facebook

Bosanskohercegovački borac Tomislav Spahović će sutra ući u kavez protiv Španjolca Eduarda Riega. Dvoboj će se održati na priredbi SHC – Strenght and Honor Championship u Genevi.

Spahović u Švicarsku putuje već danas, a u kutu će mu biti hrvatski UFC-ovac Igor Pokrajac. Dvojac je zajedno odradio dio priprema u Zagrebu te je nastavio već uspješnu suradnju koja traje od prije pa će "The Duke" svom kolegi asistirati i za vrijeme borbe.

Kako je Spahović i sam priznao na svom službenom Facebooku, najteže mu je bilo skidati kile, no na koncu je sve prošlo na najbolji mogući način. Prije leta u Švicarsku Spahoviću je ostalo još sam tri kilograma što će bez problema skinuti boravkom u saunu.

Sarajlija se osvrnuo i na protivnika – odličnog Španjolca sa 6-1 "scoreom".

"On je odličan borac i dobar je u svim segmentima borbe. Vjerujem da će meč biti atraktivan. Idem nametnuti svoj ritam borbe i pokušat ću biti bolji u svakom dijelu. Plan je pobjeda, a sada došla ona nokautom, tehničkim nokautom ili submissionom, to je sasvim nebitno. Ono što je bitno jest da sam spreman raditi sve tri runde", zaključio je Spahović.

Obojica boraca su poraženi u posljednjim dvobojima. Španjolac je izgubio od Ezequiela Braz Silvina u svibnju 2013. dok je Spahović diskvalificiran u dvoboju Europske MMA lige prije nekoliko mjeseci. Zanimljivo, njegov protivnik je također bio Španjolac i zvao se Edu Cuenca.

Ovo će Spahoviću biti treći nastup na SHC-u i "treća sreća" za pobjedu. U prva dva meča je poražen od istog protivnika, Reinalda da Silve (omoplada, giljotina), a oba dvoboja je odradio 2012. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI