Spahović se vratio brutalnim nokautom u Švicarskoj (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.06.2014 11:01h Autor:

Foto Facebook

Ponajbolji bosanskohercegovački MMA borac, Tomislav Spahović, je sinoć u Genevi stigao do četvrte profesionalne pobjede u karijeri.

Spahović je to učinio s mnogo stila nokautiravši svog protivnika Eduarda Riegeu brutalnom serijom udaraca koja je doslovce uspavala Španjolca. Meč se održao na priredbi SHC – Strenght and Honor 6 na kojoj je Spahović do sada već dva puta nastupio, ali i dva puta bio poražen. Ovo je bila, kako se često zna reći, treća sreća za ovog perspektivnog borca.

Spahović je dio priprema odradio u Zagrebu sparirajući i trenirajući s hrvatskim UFC-ovcem Igorom Pokrajcem. "The Duke" je sa Spahovićem putovao u Genevu te mu je bio u kutu što je sigurno bio dodatan motiv i doza samopouzdanja za Sarajliju.

Spahovićevo slavlje je uveliko podsjećalo na njegov meč protiv Christiana Golčića na FFC-u 3 u Splitu prošle godine. Tada je na gotovo identičan način nokautirao Šveda i "proslavio se" u regiji. Nakon toga je ubilježio pomalo bizaran poraz u Europskoj MMA ligi, no meč proitv Riege ga je vratio na pobjedničke staze.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI