Spahović se ozlijedio i otkazao nastup u Sarajevu! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.09.2013 12:23h Autor:

Tomislav Spahović

Tomislav Spahović je nakon sjajnog nokauta u Splitu nad favoriziranim Golčićem dobio priliku da se bori pred svojom publikom u Sarajevu.

Spahović kao i cijeli Pretorian tim tjednima su naporno radili s velikim žarom kako bi "The Beast" zadovoljio očekivanja domaće publike. Nažalost, borilački sportovi su takvi da su ozljede prilično česte, a posebno kada je riječ o MMA.

Naime, na posljednjem treningu Spahović je ozlijedio stopalo te nakon lječničke intervencije utvrđen je lom metatarzalne kosti i napuknuće ligamenta koji stabilizira stopalo. Trener Edin Zrno kao i cijeli "Pretorian" tim ne kriju razočarenje.

"Meni vrlo bitan meč će otpasti s fight carda u Zetri na FFC-u 7, razlog je ozljeda stopala, točnije prijelom kosti i napukunuće ligamenata. Baš sam "maler" što bi se reklo, vrhunski sam spreman u ovoj fazi kao nikad do sad. Trebao sam se pokazati u najboljem izdanju do sada, pred svojom sarajevskom publikom da se dokažem i da potvrdim svoju kvalitetu organizatorima. Što je tu je, tako je sudbina bila i od toga se ne može pobjeći, kada se oporavim vraćam se treninzima i na put prema vrhu. Par mečeva mi je otpalo u karijeri zbog ozljeda, ali to je dio sporta. Ja koji sam inače slabe sreće to me uvijek potrefi kad ne treba, ali neće me to psihički oslabiti. VRATITI ĆU SE", poručio je Spahović.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI