Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Spahović otkrio: Na FFC-u 21 se borim za titulu, a ako neće Prachnio može i Denis Stojnić! | Fight Site

Spahović otkrio: Na FFC-u 21 se borim za titulu, a ako neće Prachnio može i Denis Stojnić!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.10.2015 16:23h Autor:

Photo: Facebook

Odmah nakon završetka FFC-a 20, na press konferenciji koja se održala u press centru dvorane Dražen Petrović, predsjednik promocije Orsat Zovko je najavio sljedeći event. 20. studenog u novoj riječkoj dvorani Zamet održat će se FFC 21 s možda i najkvalitetnijim popisom borbi do sada.

Iako na "pressici" nisu otkriveni pojedinačni parovi, neki se već mogu razaznati po objavama boraca na društvenim mrežama. Jedan od tih "match upova" jest i obračun Tomislava Spahovića i Marcina Prachnija i to za titulu FFC prvaka u poluteškoj kategoriji. Ova dvizija je po kvaliteti definitivno najjača kada govorimo o FFC rosteru boraca slobodnim stilom jer se među sjajnim imenima natječu i borci poput Pokrajca, Sakare, Browarskog, Sancheza, Spahovića, Prachnija, Batinića, Batura, Bekavca, Georgieva, Rakića i ostalih. No, odabir "contendera" je na koncu ipak pao na "BH Zvijer" i člana slavnog Golden Gloryja.

Na svom službenom Facebook profilu, Spahović je najavio dvoboj, ali je i dodao zanimljivu ponudu i to za svog sunarodnjaka Denisa Stojnića.

"Tomislav Spahović vs Marcin Prachnio – 20.11 Rijeka FFC 20. Kako imam četiri pobjede u nizu u FFC ringu, došlo je to vrijeme. Borim se za titulu prvaka poluteške kategorije protiv Marcina Prachnija. On je član Golden Gloryja i sprema se sa Denisom Stojnićem za nastup protiv mene. Mislim da su mu slabi sparing partneri. Trebao bi imati bolje da bi se dobro spremio za mene", poručio je Spahović i dodao:

"Ako slučajno dođe do ozljede Marcina Prachnija kao što je to obično slučaj u našem sportu, neka uskoči njegov glavni sparing partner Denis Stojnić. Rado ću mu prirediti dobrodošlicu u FFC. U bilo kojoj kategoriji, može i u teškoj."

Stojnićev nastup u FFC ringu je nekoliko puta najavljivan, no bivši UFC-ovac je svaki put odustao od nastupa ili zbog problema sa zdravljem ili sa zakonom.

U svakom slučaju fanovi će s nestrpljenjem iščekivati obračun "BH Zvijeri" i borca kojeg od početka vodi slavni trener Martin De Jong. Bit će to ujedno i dvoboj dvije velike dvorane: ATT-a i Golden Gloryja!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI