Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Spahović najavio nastup na FFC-u u Poreču, potvrde još uvijek nema | Fight Site

Spahović najavio nastup na FFC-u u Poreču, potvrde još uvijek nema

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.04.2013 22:15h Autor:

Spahović sa svojim timom

Tomislav Spahović autor je najvećeg iznenađenja na FFC-u 3 koji se proteklog tjedna održao u Splitu te je oduševio publiku zahvaljujući iznimno brutalnom nokautu u meču protiv favoriziranog švedskog Hrvata Christiana Golčića.

Nadarenog MMA borca iz susjedne Bosne i Hercegovine očito očekuje vrlo lijepa budućnost u Final Fight Championship organizaciji te je Tomislav putem svog Facebooka profila najavio nastup u Poreču krajem lipnja.

"Već danas sam dobio informaciju i točan datum održavanja svoje sljedeće borbe pod okriljem FFC organizacije. Rad se o 21. lipnja u Poreču. Ime protivnika još uvijek ne znam, saznat ću uskoro i bit će objavljeno. Sad ću napraviti kratku pauzu da napunim baterije i od 5. svibnja krećem s pripremama. Mogu reći da ćete opet imati priliku gledati atraktivan i kvalitetan meč", izjavio je Spahović.

Kontaktirali smo čelnike FFC-a, no oni nisu bili voljni komentirati ovu informaciju, pa je tako ovom prilikom izostala potvrda Spahovićeve najave nastupa u Poreču, ali njegova izjava nije ni demantirana.

Poznato je da će FFC svoj idući event održati 10. svibnja u Zadru te krajem istom mjeseca u Osijeku, dok daljnji planovi organizacije. trenutno javnosti nisu poznati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI