Soldićev dvostruki KSW protivnik prozvao “Jokera” Ilića: “Riješimo pitanje prvog izazivača!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.05.2019 19:28h Autor:

Dricus Du Plessis i Aleksandar Ilić

Dvostruki KSW protivnik Roberta Soldića, Dricus Du Plessis, želi se u KSW kavez vratiti već na idućoj priredbi poljske promocije. Također ima želju po pitanju protivnika pa je otvoreno prozvao Aleksandra “Jokera” Ilića na borbu za prvog izazivača srednje kategorije.

Dricus Du Plessis (12-2) nije se borio od listopada prošle godine, kad je u Londonu poražen od Roberta Soldića. Bio je to revanš borbe koju su održali pet mjeseci ranije, kad je Južnoafrikanac iznenadio i Soldiću preoteo titulu prvaka velter kategorije. Sad se Dricus spreman vratiti, no cilja na diviziju više, koja je zapravo njegova prirodna kategorija. U afričkom EFN-u držao je titulu u obje, no više puta je naglašavao kako se najviše voli boriti do 84 kilograma.

U toj kategoriji je značajnu poruku svojim posljednjim nastupom ostavio Aleksandar Ilić pa ne treba čuditi kako Dricus smatra da mu je on trenutno možda i glavna prijetnja na putu do borbe za titulu. Danas je putem Instagrama odlučio “Jokera” otvoreno prozvati.

“Ti si joker (šaljivac/luda), a ja sam umjetnik. Hajde da na KSW 50 u Londonu riješimo pitanje prvog izazivača srednje kategorije. Stillknocks protiv Jokera, što mislite?”, napisao je Dricus na engleskom i poljskom jeziku. Prema trenutnom “feedbacku” fanova, čini se da bi isti bili i više nego zainteresirani za tako nešto.

Zainteresiran je i srpski borac, koji je samo kratko odgovorio putem svojih internet kanala. Referirao se na svoj prvi nastup u KSW-u, u kojem je impresivno nokautirao Damiana Janikowskog.

“Ti si umjetnik, a ja sam joker? Nisam siguran, ako ćemo gledati prema mom posljednjem nastupu. Dobrodošao nazad u diviziju velikih. Hajdemo!”, napisao je Ilić na Facebooku.

@dricusduplessis You tell that i’m a Joker and you are Performer? I’m not sure about my last performance. 🤡 Welcome to the big division again. 🃏 Let’s go. @ksw_mma @martinlewandowski @kawul_ksw

Objavljuje Aleksandar "Joker" IlicSubota, 25. svibnja 2019.

Londonski KSW event održava se u rujnu, budući da poljska promocija odlazi na ljetnu pauzu. Ne sumnjamo kako se Iliću ova ideja itekako sviđa, pogotovo ako borba zaista kao ulog bude imala poziciju izazivača. Inače, prvak srednje kategorije je Scott Askham, koji je upražnjenu titulu osvojio tako što je na posljednjem eventu bio bolji od Michala Materle.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI