Soldić zatvorio jedan “trash talk” rat, ali otvorio drugi protiv Tadije Majića

Vijesti iz regije 04.08.2017 12:53h Autor:

Soldić (Photo Facebook), Majić (Photo FFC)

FFC, SuperiorFC i SBC prvak Roberto Soldić je odlučio završiti “trash talk” rat koji proteklih dana vodi protiv ponajboljeg slovenskog MMA borca Uroša Jurišiča. Dvojac se, naime, protekli tjedan proziva preko društvenih mreža, a njihov “trash talk” je zabavljao borilačke fanove, a stigao je sve do “main stream” medija koji su izvijestili o internet ratu dva perspektivna regionalna borca.

Jurišić nastavlja još žešće: Riješio sam ti honorar karijere, ne budi pička i bori se!

No, čini se da je Soldić odlučio zatvoriti jedan verbalni rat, a da je pritom nehotice otvorio drugi. Onaj protiv drugog talentiranog hrvatskog borca iz velter kategorije – Tadije Majića.

“Da zatvorim ovu temu. Što se tiče meča s tim Urošem, njega nećete gledati, jer mi ne stoji u planu na putu kojim idem. Zaboravili ste 2015. godinu kada je najveći talent bio Saša Drobac koji je u to vrijeme razvalio Tadiju Majića i radio je neke leteće poluge po ATT-u na Floridi. Te je završavao na trenigu UFC borce. Kada sam došao na ‘njegovo’ u Zagreb, u Cibonu, čovjek je bježao 15 minuta toliko da ga nisam uspio stići. Naravno, pobijedio sam zasluženo sve tri runde. S ovime hoću reći da nikada nisam taj koji izbjegava meč i želim uvijek da se borim s najboljima. Sve najbolje od boraca u regiji sam pokosio, sada idem naprijed, a slijedi mi novi meč na koji ću se fokusirati. Pozdrav svim prijateljima i neprijateljima. A vi ljubomorni ga popušite. Bog vas blagoslovio”, napisao je Soldić na svom službenom Facebooku, no očito nije očekivao da će ovom objavom razljutiti Tadiju Majića koji mu je vrlo brzo odgovorio komentirajući njegovu objavu.

“Soldiću, hvala što si mi se sjetio. Mada ne znam kako se nisi onda sjetio kako si prolazio sa mnom na sparinzima. Dobivao si tamburom uredno po glavi. Misliš da se to primijenilo?”, upitao ga je pobjednik FFC Futuresa iz 2014.

Majić je trenutačno na šest profesionalnih pobjeda i 3 poraza, a posljednji dvoboj je odradio u listopadu 2016. Trenutačno boravi u dalekoj Australiji, a nije poznato kada se planira vratiti u profesionalno borilište. Majić je još donedavno smatran jednim od najvećih MMA potencijala u regiji koji se proslavio “brutalnim” polugama na noge.

Soldić se ne želi boriti u Megdanu!

Nešto ranije, FFC prvak je demantirao mogućnost da s Jurišičem odradi meč na Megdan FC priredbi, kao što mu je navodno ponuđeno. “Megdan” je nazvao cirkusom te je rekao da se u toj organizaciji ne misli boriti.

“Megdan?! Taj cirkus nećete gledati smradovi mali. Tako da nemojte moje prezime Soldić uzimati u usta. Niste mi do koljena, ja sam jedna druga liga. To sam dokazao. Sportski pozdrav miševi”, napisao je Soldić na službenom Facebooku i prekinuo špekulacije da bi mogao nastupiti u srpskom Megdanu.


PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI