Soldić: “Volim vas sve Balkance, bez obzira na vjeru!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.12.2017 12:08h Autor:

Roberto Soldić (Photo: Facebook)

Roberto Soldić broj posljednje dane prije nego što ove subote uđe po prvi put u KSW-ov kavez. U poljskim Katowicama ga u subotu čeka dvoboj protiv Borysa Mankowskog, a ulog je pojas prvaka ove ugledne europske promocije u velter kategoriji.

Borac rodom iz Viteza, a s njemačkom adresom se u četvrtak oglasio preko Facebooka te je poslao poruku svojim fanovima. Zahvalio se na podršci, ali je i na kraju poslao svima na Balkanu jednu lijepu poruku pomirenja i prijateljstva.

“Da se javim svojim ljudima koji me prate i podržavaju. Prije svega se zahvaljujem na ogromnoj podršci. U subotu se borim za KSW-ov pojas u Poljskoj. Imam šansu uzeti peti pojas”, rekao Soldić te je dodao:

“Meč sam prihvatio u kratkom vremenu, ali sam u dobrom trening. Nisam se bazirao baš na ovog protivnika, ali bez obzira na sve, ovo je moj posao. Što se tiče Manowskog, za njega imam veliko potošovanje jer ga se smatra jednim od najboljih boraca u kategoriji do 77 kilograma. U Poljskoj je veliko ime. No, i ja sam životinja tako da mu sigurno neće biti lako sa mnom. Meč možete pratiti na KSWTV.com. Volim vas sve Balkance, bez obzira na vjeru.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI